Pungen krympede…

Jeg fik en mail fra Jane, som skrev, at hun følger med her på min blog. Hun havde fået lyst til at sy en pung, som jeg havde lavet.  Hun skrev derfor sybeskrivelsen ud – og da hun er miljøbevist og sparsommelig, valgte hun at skrive 2 sider på 1 side.

 

Jane gik i gang med projektet – men kunne ikke forstå, at lynlåsen på 35 cm ikke passede – men fandt en anden. Undervejs i projektet undrer hun sig over, at hendes pung virker mindre end de punge, som jeg har vist.

 

Det går pludseligt op for hende, at  pungen selvfølgelig er blevet formindsket pga. udskrivningen. Jane skriver, at den alligevel er blevet rigtig sød, og lige stor nok til at rumme brodersaks, centimetermål, pindemåler og nåle. Nu bor den i hendes “strikkepose”.

 

Jeg synes, at det er en sød historie. Det er godt at være miljøbevist og sparsommelig – der kommer bare nogle andre resultater ud af det.

 

Men man kan også lære noget af det. Når du printer mønstret ud, kan du også vælge at printe det ud i forskellige størrelser – det gør du ved at vælge hvor mange % udskriften skal være af originalen. Herved kan du hurtigt og nemt lave mønstret i forskellige størrelser – og kan bruge lige den størrelse, som passer til dit projekt.

 

Billederne viser Janes mini-pung. Har du lyst til at dele dine unikarina-projekter, er du velkommen til at lægge billeder ind på unikarina’s side på Facebook.

 

Jane – endnu en gang tak for historien og billederne.

 

3 kommentarer til “Pungen krympede…”

 • tove:

  Ups, det gav da lige mig ideer…tak for det…..

 • Karin:

  Sikke en sjov og finurlig historie – den lille pung er jo vidunderlig og det er dejligt, at smilebåndet også når op til øjnene over den, når den nu så tilfældigt kom til verden:o)

 • unikarina:

  Tove: Du må i gang…

  Karin: Ja det er en sød historie – derfor kunne jeg heller ikke lade være med at dele den…

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut