Om

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

unikarina.dk er min kreative verden. Her vil jeg dele alle de kreative ting, som jeg holder utrolig meget af at lave.

 

Gennem hele livet har jeg haft kreativiteten inde på livet. I mit barndomshjem brugte vi meget tid på at være kreative sammen. Vi prøvede alle mulige forskellige teknikker og former for kreativitet af. Den dag i dag holder jeg meget af kreativitet i mange forskellige udgaver – og mange af dem kan man jo kombinere.

 

Min første erindring med en symaskine er, da jeg var 4 år. Her skulle min ene storesøster på 8 år lære mig at sy på den håndsvingssymaskine, som vi børn måtte bruge. Hun var meget omhyggelig – men i hendes iver glemte hun at holde øje med mine fingre! Resultatet var, at jeg fik nålen igennem min tommeltot – hele vejen igennem!

 

Da jeg blev lidt ældre, fik vi lov til at bruge min mors rigtige symaskine – selvfølgelig under kyndig vejledning.  Da jeg nåede i 4. klasse, tog jeg selvfølgelig kørekort til symaskinen. Håndarbejde blev ét af mine ynglingsfag. Jeg fik en super dygtig håndarbejdslærer – som var god til at inspirere, give os frie tøjler samt havde en kæmpe portion tålmodighed. I konfirmationsgave var mit største ønske en symaskine. Det fik jeg… En Riccar, som stadig er i fuld sving over 30 år efter jeg fik den. Jeg holder så meget af den maskine.

 

Jeg er vild med stoffer – af den bløde slags. Jeg er specielt vild med hørstoffer med fine og grove strukturer. Jeg synes, man får så meget foræret. Bomuld og silke er også lækre materialer – og disse bliver også brugt i mine kreativiteter. En anden svaghed er grafiske mønstre – der er så meget gemt i disse. Et stykke stof kan tage sig forskelligt ud – alt efter hvilket produkt, det er brugt til – eller bliver sat sammen med. Jeg er også vild med at genbruge… der findes så mange lækre kvaliteter og tryk – og nogle af disse finder jeg i genbrug.

 

 

En anden af de kreativiteter, som har fulgt mig længe, er strikken. Jeg lærte at strikke som barn… små projekter til bamsen eller dukken. I løbet af mine teenage år strikkede jeg nogle trøjer til mig selv under kyndig vejledning fra min mor.

 

I mange år var strikkeriet gemt væk – men nu har jeg fundet det frem igen. Jeg nyder at strikke – mærker den afstressende effekt det har. Jeg prøver diverse teknikker af og bliver til stadighed forundret over maskernes hemmeligheder og kombinationsmuligheder. Uld er min foretrukne kvalitet, når der strikkes. Ulden har mange gode egenskaber og fås i mange kvaliteter og farver.

 

unikarina.dk er min kreative verden. Det er der, hvor jeg slapper af, finder ny energi og lever. Jeg nyder at udføre den alene – men også i høj grad sammen med andre kreative mennesker, hvor man kan dele og ikke mindst inspirere hinanden.

 

Jeg vil gerne med denne side inspirere dig – og mange andre. Jeg vil gerne dele teknikker, som kan hjælpe dig på vej.

 

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut