Theselskab…

Lige om lidt afholder jeg theselskab. Jeg har inviteret min kæreste samt mit strikketøj. Katten kigger sikkert også forbi. Jeg bagte i formiddags i selskab af de dejligste solstråler gennem vinduerne (altså dem som kunne trænge igennem skidtet) samt udsigten til fjord og rådyr.  Det hele akkompagneret af stilhed og fuglefløjt. Man kan rigtig fornemme, hvordan foråret lige så stille trænger sig på.

 

Til sådan et theselskab hører den varmeste og velsmagende the, boller med koldt smør, gulerodskage samt cookies med nødder og chokolade. Der skal råhygges, snakkes og slappes af.

Bollerne er bagt efter min grundopskrift af hvad, der gemte sig af mel og kerner i skabet. Gulerodskagerne er en gammel opskrift fra en tidligere kollega. Jeg har krydret dem med appelsinskal – inspireret af min mor. Hun havde nemlig bagt en squashkage med citronskal i. Den smagte skønt. Opskriften på de sprøde cookies er fra en veninde – og så får jeg mulighed for at afprøve min nye kagedåse! En skøn Pantone æske i smuk og saftig grøn – den passer til thekrusene.

 

Skulle du være blevet lidt lækkersulten, så kan du bage gulerodskagen selv. Jeg har bagt dem som muffins, da jeg synes, at de er nemmere at fryse hen – samt tage med. Jeg har nemlig pakket et par stykker, som skal med på arbejde i morgen sammen med et glas småkager. Jeg har hørt, at chefen har en sød tand!

 

Fortsat god søndag til dig og dine…

 

 

2 kommentarer til “Theselskab…”

  • Jette:

    Ihh, hvor ser det hyggeligt, lækkert og forårsagtigt ud (o;
    Nu skriver du velsmagende the… hvilken the drikker du? Jeg er nemlig på jagt efter en god the, og kunne måske blive inspireret af dig (o;

    Mange hilsner

  • unikarina:

    Jette: Jeg drikker primært en grøn the, som hedder Japans Kostbarheder – jeg køber den hos en Kaffe- og Theforretning i Randers. Vær opmærksom på når du laver grøn the, at så skal vandet være 80 grader. Hvis man hælder kogende vand over grøn the, så trækker du alle bitterhederne ud af theen. Jeg koger vandet og lader det stå 2 – 3 minutter, før jeg hælder vandet over. God fornøjelse med at finde en god the

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".

Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen....

Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...

unikarina
Copyright © 2009 – 2017
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.

Få en mail med ugens indlæg...
DIY Awards 2017…
unikarina.dk er nomineret til en DIY award. Du kan se mere samt sende din stemme ved at klikke på billedet.
DIY Awards 2017
Reklamer…
Pr 1. juli 2017 er der kommet nye regler omkring markedsføring på sociale medier og blogs.

Det betyder, at når jeg fremadrettet skriver om et produkt eller et firma, så skal jeg skrive, at det er reklame. Også selvom jeg gør det af fri vilje og ikke bliver betalt for det.

unikarina.dk vil fortsat være en reklamefri blog - forstået på den måde, at jeg ikke laver samarbejde med fimaer. Jeg nævner produkter og firmaer som hjælp til mine læsere. Jeg bliver ikke betalt for det. Jeg skal blot overholde markedsførings-loven.

Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut
De siger…
unikarina på Instagram…
Hvis du vil følge med, så finder du mig som unikarina
Eller følg med her...
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Strik 2016…
Strik 2015…
Strik 2014…
Strik 2013…
Strik 2012…
Strik 2011…
Strik 2010…
Strik 2009…
Bag svampet squashkage…
Shop med god samvittighed…
Bag nogle skønne boller…
Hold kaffen varm…
Klar til pudekamp…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Nemme Strikkerør…
Facebook…
unikarina på twingly…
Twingly BlogRank