Theselskab…

Lige om lidt afholder jeg theselskab. Jeg har inviteret min kæreste samt mit strikketøj. Katten kigger sikkert også forbi. Jeg bagte i formiddags i selskab af de dejligste solstråler gennem vinduerne (altså dem som kunne trænge igennem skidtet) samt udsigten til fjord og rådyr.  Det hele akkompagneret af stilhed og fuglefløjt. Man kan rigtig fornemme, hvordan foråret lige så stille trænger sig på.

 

Til sådan et theselskab hører den varmeste og velsmagende the, boller med koldt smør, gulerodskage samt cookies med nødder og chokolade. Der skal råhygges, snakkes og slappes af.

Bollerne er bagt efter min grundopskrift af hvad, der gemte sig af mel og kerner i skabet. Gulerodskagerne er en gammel opskrift fra en tidligere kollega. Jeg har krydret dem med appelsinskal – inspireret af min mor. Hun havde nemlig bagt en squashkage med citronskal i. Den smagte skønt. Opskriften på de sprøde cookies er fra en veninde – og så får jeg mulighed for at afprøve min nye kagedåse! En skøn Pantone æske i smuk og saftig grøn – den passer til thekrusene.

 

Skulle du være blevet lidt lækkersulten, så kan du bage gulerodskagen selv. Jeg har bagt dem som muffins, da jeg synes, at de er nemmere at fryse hen – samt tage med. Jeg har nemlig pakket et par stykker, som skal med på arbejde i morgen sammen med et glas småkager. Jeg har hørt, at chefen har en sød tand!

 

Fortsat god søndag til dig og dine…

 

 

4 kommentarer til “Theselskab…”

 • Jette:

  Ihh, hvor ser det hyggeligt, lækkert og forårsagtigt ud (o;
  Nu skriver du velsmagende the… hvilken the drikker du? Jeg er nemlig på jagt efter en god the, og kunne måske blive inspireret af dig (o;

  Mange hilsner

 • unikarina:

  Jette: Jeg drikker primært en grøn the, som hedder Japans Kostbarheder – jeg køber den hos en Kaffe- og Theforretning i Randers. Vær opmærksom på når du laver grøn the, at så skal vandet være 80 grader. Hvis man hælder kogende vand over grøn the, så trækker du alle bitterhederne ud af theen. Jeg koger vandet og lader det stå 2 – 3 minutter, før jeg hælder vandet over. God fornøjelse med at finde en god the

 • Mette:

  Hej, det ser lækkert ud. Har du lagt din opskrift på gulerodsmuffins? Jeg synes ikke, jeg kan finde den :-)

 • unikarina:

  Mette: Nederst i dette indlæg er der en knap hvor der står download. Her finder du opskriften… Pas på man kan blive afhængig af den :)

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut