Jeg er forelsket…

Jeg har været så super heldig at vinde en skøn Give Away hos Wenche/Tusindfryd. Pakken er kommet, og jeg er total forelsket!

Et overdådighedshorn af lækre stoffer, smukt papir, skuffeæske, nøglering og en charmende dukke. Jeg har pillet ved de enkelte stoffer – der er mange smukke farver og mønstrer. Jeg glæder mig til at lave smukke ting af dem – hvis jeg kan nænne at sætte saksen i! Min absolutte favorit er den, som I ser øverst til højre. Smuk og enkel i både farver og mønster. Jeg tror, at den skal indgå i nogle smukke puder til mit soveværelse – her er farverne nemlig lilla og grøn. 

 

Nøgleringen kom som kaldet. Min nøglering til bilnøglen er slidt og har stukket mig længe. Nu er nøglen og K’et flyttet over i svampenøgleringen. Utrolig smukt håndarbejde. Jeg glæder mig helt til at skulle ud og køre bil…

 

Skuffeæsken er i en smuk grøn – som er min yndlingsfarve. Den står nu på min hylde over mit arbejdsbord – sammen med mit genbrugs-ur og den charmende dukke. Hun er bare så fin – hun skal sidder der med sit blide udtryk og smile til mig. Sende gode tanker – samt lade mig sende en tanke til Wenche i ny og næ. Her også utrolig smukt håndarbejde.

 

Wenche – af hjertet tak. Jeg er vild glad og rørt.

 

2 kommentarer til “Jeg er forelsket…”

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut