Små hemmeligheder…

Der har været lidt stille her på bloggen. Ikke fordi der ikke sker noget – livet løber hurtigt. Jeg løber med – og husker at trække vejret dybt indimellem.

 

Mandag rasede stormen over landet. Nogle steder voldsomt. Andre steder knap så voldsomt. Her blæste det lidt kraftigt… Åh det er så svært at definere styrke af blæst, når man har rødder i det vestjyske, hvor det blæser – og lidt kraftig blæst blot er normalt. Men vi blev ikke hårdt ramt – strømmen gik midt i frikadellestegningen og var væk hele aftenen. Til frikadellerne fik vi fundet vores spritblus frem – og fik mad med ekstra charme. Og aftenen var ganske stille og foregik i stearinlysets skær. Vild hyggeligt – og meget afslappende. Man burde måske indimellem trække det elektriske stik ud og bare være total offline.

 

Men når jeg trækker vejret dybt, er det i selskab af mine strikkepinde. Lige i øjeblikket står det i hemmelighedernes tegn. Ikke noget nyt. Men meget snart kommer der en prinsesse mere i familien. Jeg strikker derfor småt og feminint.

 

Når der er strikket meget småt, skal der strikkes lidt større. For et par af mine kusiner har et par charmetrolde, som skal holdes varme med veste.

 

6 kommentarer til “Små hemmeligheder…”

 • Smuk farve, hvad hedder den ?

 • AnneKatrine Lunden:

  Vi er vist flere der trækker vejret godt med et par pinde i hænderne:-)
  Det ser så dejligt ud dit ny lille strik. Glæder mig til at se mere af det. – og så er jeg da helt fortabt i din ny cardigan/trøje. Den ser bare så skøn ud,
  Dejlig aften til dig

 • Det lyder virkelig hyggeligt! Har også kun gode oplevelser når strømmen er gået. Det bliver altid så hyggeligt synes jeg.

 • Anne Lauritzen:

  Lunt og smukt. Den lille nye pige siger ikke tak, og så alligevel – hun kommer til at føle sig godt tilpas. Og kan man ønske sig noget bedre?

 • Hvor hyggeligt – og ja, vi slap billigt for stormen her i Nordjylland. Sikke fine småting du laver :o)i

 • unikarina:

  Violykke: det er en meget smuk farve – men desværre også en udgået farve. Den er rosa med orange nister… meget smukt sammenspil

  AnneKatrine: Det er et stykke meget fin strik – og jeg skal nok afsløre mere, når gaven er givet. Min cardigan Friday er et hit…

  Sine: Det var en hyggelig aften – og jeg overvejer faktisk om der skal indføres strømfri – samt offline fri aftener

  Anne: Den lille pige vil ikke sige tak – men jeg ved at den kommende mor vil værdsætte den lille sag.

  Mona: Vi slap billigt i Nordjylland.

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2021
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut