Træk vejret dybt…

I dag skal jeg være i skønt, kreativt selskab. Jeg skal nemlig råhygge sammen med Hanne P, Hanne C, Hanne L og muligvis Anne. Gad vide om jeg kan holde styr på alle de navne? Vi har pakket vores tasker med garn, hæklenåle samt værktøj til broderi – og selvfølgelig lidt godter til ganen. Vi skal nemlig sysle, mens vi vender verdenssituationen. Jeg glæder mig rigtig meget.

 

Men den søde værtinde skal have en lille gave. Hun får en flok hindbærbuskestiklinger – så hun også kan få efterårshindbær. Men hun skal også have en lille kreativ ting.

 

Hun har nogle gange brug for at trække vejret dybt… og finde roen. Jeg har broderet et lille billede til hende som en lille påmindelse.

 

Jeg har broderet teksten med fine korssting samt bagsting i smukke farver. For værtinden er en farverig person – så det passer godt til hende. O’et i roen blev til et lille hjerte – for der ligger jo en kærlig tanke bag. Den sorte ramme omfavner teksten godt – og er et godt modspil til det farverige.

 

Broderiet har en bagside…

Og selvom den ikke ses, så kan jeg nu godt lide, at alle ender er hæftet pænt.

 

Da jeg havde broderet billedet, skulle jeg lige stryge alle folderne ud. Her valgte mit strygejern at lave et stunt – at lave en kæmpe plet på stoffet. Lige ved siden af broderiet. F#€@ – men jeg nåede lige at kigge på teksten og kunne ikke lade være med at grine! For jeg skulle jo bare trække vejret dybt – og finde roen. Da det var gjort, fik jeg vasket plettet væk – og jeg fik glattet billedet, så det blev klar til at komme i glas og ramme.

 

Jeg overvejer, om jeg skulle brodere et billede til mig selv. For kan vi ikke alle trænge til at trække vejret dybt – og finde roen indimellem? Og nogle gange er det godt at blive mindet om det!

 

Ha’ en rigtig dejlig og rolig dag…

 

13 kommentarer til “Træk vejret dybt…”

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2020
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut