Strikkeuduelig…

Igår skrev Liselotte om at være strikkeduelig. Jeg kan nu skrive om at være strikkeuduelig. Jeg dansede nemlig ballet på trappen tidligt i morges. Jeg var bare så glad for, at jeg ikke forstuvede anklen denne gang. Det skete nemlig sidst, jeg dansede ballet på trappen. Jeg kunne godt mærke, at jeg slog skulderen. Jeg røg nemlig ind i væggen, og skulderen tog hele slaget. Jeg ømmede mig lidt – og listede op i seng igen!

 

Men så kunne jeg mærke, at det begyndte at gøre mere ondt. Kæresten fik hentet is, som jeg kunne få på slaget. Men efter kort tid måtte jeg op. Jeg kunne ikke finde hvile. Kæresten var ikke begejstret for skulderbladets facon – så vi ringede til vagtlægen. Vi kunne komme kl. 9.30. Klokken var kun 7 – så der var god tid til morgenmad!

 

Besøget hos vagtlægen tog ikke så lang tid. Jeg var sluppet heldigt. Jeg havde ikke brækket noget – men bare slået den kraftigt. Så jeg skal holde skulderen og armen i ro. Det kommer helt af sig selv. Så jeg tager ipren – og holder armen tæt til kroppen.

 

Søndagens planer i det kreative værksted blev ændret. I stedet blev det til total afslapning og haven ondt af mig selv. Ikke så meget pga. smerterne – men mere fordi jeg ikke kan strikke…

 

14 kommentarer til “Strikkeuduelig…”

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".

Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen....

Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...

unikarina
Copyright © 2009 – 2017
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.

Få en mail med ugens indlæg...
DIY Awards 2017…
unikarina.dk er nomineret til en DIY award. Du kan se mere samt sende din stemme ved at klikke på billedet.
DIY Awards 2017
Reklamer…
Pr 1. juli 2017 er der kommet nye regler omkring markedsføring på sociale medier og blogs.

Det betyder, at når jeg fremadrettet skriver om et produkt eller et firma, så skal jeg skrive, at det er reklame. Også selvom jeg gør det af fri vilje og ikke bliver betalt for det.

unikarina.dk vil fortsat være en reklamefri blog - forstået på den måde, at jeg ikke laver samarbejde med fimaer. Jeg nævner produkter og firmaer som hjælp til mine læsere. Jeg bliver ikke betalt for det. Jeg skal blot overholde markedsførings-loven.

Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut
unikarina på Instagram…
Hvis du vil følge med, så finder du mig som unikarina
Eller følg med her...
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Strik 2016…
Strik 2015…
Strik 2014…
Strik 2013…
Strik 2012…
Strik 2011…
Strik 2010…
Strik 2009…
Bag svampet squashkage…
Shop med god samvittighed…
Bag nogle skønne boller…
Hold kaffen varm…
Klar til pudekamp…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Nemme Strikkerør…
Facebook…
unikarina på twingly…
Twingly BlogRank