Snart afsløring af hemmeligheder…

I foråret fik jeg den dejlige nyhed, at min ene kusine ventede sig. Et efterårsbarn – som gerne måtte blive pakket ind i ulden strik.

 

Jeg gik lystigt i gang med små bløde godter – jeg havde en liste over både strikkede og syede ting, som jeg gerne ville sende i retningen af et nyt familiemedlem. Jeg var i god tid – og da en trappedans satte en midlertidig stopper for strik, så gjorde det ikke noget. Jeg var i god tid.

 

I løbet af sommeren kom strikkelysten igen – men jeg skulle lige strikke lidt godter til mig selv. Der var god tid.

 

I begyndelsen af august tænkte jeg, at jeg måtte i gang med de bløde godter igen. Men så var der lige nogle hynder til en campingvogn, som blev påbegyndt. Der skulle laves gaver til en familiefest. Der skulle laves andre gaver.

 

Og midt i alt det så dukkede den lille bitte fyr op – 1 måned før planlagt.  Jeg når kortvarig at få stress… for æsken med de bløde godter er ikke fyldt op. Men jeg når heldigvis også at tænke, at det skal gives med hjertet – og lige nu fylder han kun som 2 poser økologisk sukker og har sikkert fået massevis af gaver. Der går lidt tid, før han kan passe mine bløde godter, så derfor tager jeg den lidt med ro. Jeg vil nyde at lave de sidste gaver, før jeg sender det afsted til den lille fyr og hans forældre.

 

Men I kan da godt lige få sneak peaksene igen…

For jeg afslører dem altså ikke, før den lille fyr har fået lov at se dem først…

 

Og ved I hvad? Til februar dukker der endnu et familiemedlem op. Jeg krydser fingre for en pige… Der er så meget piget strik, som jeg gerne vil prøve kræfter med. Jeg har spurgt den kommende mor om lov – for jeg vil ikke presse hjemmestrik ned over hoved på nogen.

 

2 kommentarer til “Snart afsløring af hemmeligheder…”

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2021
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut