Et kommende tæppe…

Min mor har syet mange fine sting til et kommende tæppe. Hun har nemlig syet forsiden til et patchworktæppe, som jeg ønskede mig. Det er blevet så FLOT. Jeg er så taknemmelig for, at hun vil gøre det store arbejde.

 

Nogle af metervarerne har jeg printet selv.

Jeg er vild med de forskellige stoffers sammen- og modspil.

 

Nu skal jeg finde ud af, hvordan bagsiden skal se ud. Måske blot sort? Eller et stykke mønstret stof? Eller et stykke stof syet af de forskellige stykker stof, som også er på forsiden?

 

Det haster ikke, da jeg gerne vil finde den rigtige løsning til det flotte stykke arbejde, som min mor har lave på forsiden af tæppet. Og på den anden side så “haster” det, da jeg mægtig gerne vil have tæppet færdigt, så det kan tages i brug.

 

Indtil da vil jeg søge  inspiration til en løsning. Jeg ved, at hos Marianne er et godt sted at søge. Måske du kender et godt sted at blive inspireret? Lad mig gerne høre…

 

13 kommentarer til “Et kommende tæppe…”

 • Conny:

  Jeg kan godt forstå, du vil gøre dug umage, for det har været et kæmpearbejde at sy sammen – jeg så billedet, før jeg læste teksten og tænkte umiddelbart, at nu mangler bare den grå kant med et lille strejf af grønt – ved sørme ikke, hvor jeg fik den ide fra ;)

 • Rie:

  Dødlækket tæppe

 • Rie:

  Dødlækket tæppe

 • Hold op hver er det blevet flot..!! :o)
  Sikke et arbejde din mor har lagt for dagen..
  Jeg tænkte umiddelbart GUL, en farve du har brugt flere gange, og som er super flot til sort. Eller orange??

 • Miri:

  Flot !! Og synes det er en skøn ide at du og din mor er sammen om dette tæppe :)

 • Hvor er det flot. Jeg har også en forside liggende, som jeg syede for flere år siden. Også jeg mangler bagsiden. Jeg ved præcis hvad jeg vil have, jeg har bare ikke fundet det.. og glemmer med mellemrum :)

 • Judith:

  Hold da op, hvor er det smukt. Sikken et arbejde! Hvis det var mit tæppe, så ville jeg give det en sort bagside, og så en kant hele vejen rundt i en smuk gul farve :-)
  Kh Judith

 • Helle:

  Smukt tæppe, foreslagene om en lille smal kant i grøn /gul eller orange lyder frækt.
  Til bagside ville jeg vælge noget som ikke var for uroligt da der knald på forsiden, på den måde ka du også få “to” tæpper på een gang
  Kh Helle

 • Kirsten Grymer:

  Mega smukt tæppe. Flot, du selv har trykt 2 af stofferne, og hvor er det dejligt, at din mor har syet det store arbejde. du skal nok finde på en god løsning til bagsiden – synes, det lyder godt med nogle af stofferne sammen med andre.

 • Pia:

  Det ser ud til at blive et fint tæppe. Jeg tænkte umiddelbart sort kant og bagstykke, med din mors og dine initialer og årstal broderet i det ene hjørne -eller på en af lapperne med grønt.

 • Kamilla:

  Hej Karina
  Rigtig flot tæppe. Det vedrører godt ikke dette indlæg, men på et af dine tidligere er du ved at blocke et sjal og jeg synes din bocking måtter er total geniale og vil bare høre, hvor har du købt dit blocking udstyr.

  Mvh

  Kamilla

 • unikarina:

  Kamilla: Som skrevet under det tidligere indlæg, så er det campingmåtter fra Harald Nyborg :o) https://unikarina.dk/strik/matter-til-opspaending-af-strik/

 • Helle:

  Superflot tæppe! Tillykke med det.
  Jeg er med på en tynd limegrøn kant – og så en sort og hvidstribet bagside. Ser, at der er alle andre mønstre end striber på forsiden ;-)

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut