Rundtosset…

Jeg er rundtosset – eller mit nye strikkeprojekt er rundtosset. Det går rundt og rundt i lyse- og mørkegrå striber. Bærestykket er færdigt – og nu strikker jeg løs på den nederste del af cardiganen. Det er lidt slavestrik – og passer godt foran tv’e’t.

Det bliver til en cardigan med striber, hvor forkanterne bliver i en flot lilla farve samt krydret med nogle skønne knapper.

Den bliver strikket oppe fra og ned. Ærmerne strikkes også oppefra og ned. Det er ærmer, som skal strikkes rundt og rundt! Egentlig ville jeg strikke dem på strømpepinde. Men jeg har besluttet, at jeg SKAL lære at strikke med “magic loop”. Jeg skal også endnu en gang prøve at klippe op til forkanter. Det gik godt sidste gang– og det satser jeg på at det gør igen!

 

6 kommentarer til “Rundtosset…”

  • Jeg bøjer mig i støvet! Det er sådan nogen seje projekter, du går i gang med. Det må være dejligt at kunne tyde en strikkeopskrift. Det er vist på tide at finde en strikkecafé og en inspirerende instruktør, så jeg kommer lidt videre end mit aktuelle halstørklæde i ribstrik.

  • unikarina:

    Tak Losarinas mor…

    Annette P: Tak skal du have. Jeg er rigtig glad for at strikke – og drømmer om at få så meget erfaring at jeg kan eksperimentere mere. Jeg synes det lyder som en god idé med at finde en strikkecafé, hvor du kan få hjælp til at komme videre. Men ellers kan jeg se at du har rigelige andre kreative sysler, som du hygger dig med :o)

  • […] jeg lige tjekke, om de justeringer, jeg havde lavet på mønstret, var okay. Så jeg prøvede min “Rundtosset”. Den bliver perfekt… Jeg kan næsten ikke vente til, den bliver færdig, så nu sætter jeg […]

  • […] til ærmerne på min “Rundtosset” havde jeg sat det mål, at jeg skulle strikke med “magic loop”. Jeg fandt en guide, […]

  • […] Cardigan er én mine foretrukne beklædningsgenstande. Cardiganen er nem at tage på – og tage af, hvis det skulle blive varmt. Jeg har cardigans i forskellige udgaver – sort, mørkegrå, lysegrå og snart en stribet.  […]

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".

Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen....

Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...

unikarina
Copyright © 2009 – 2017
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.

Få en mail med ugens indlæg...
DIY Awards 2017…
unikarina.dk er nomineret til en DIY award. Du kan se mere samt sende din stemme ved at klikke på billedet.
DIY Awards 2017
Reklamer…
Pr 1. juli 2017 er der kommet nye regler omkring markedsføring på sociale medier og blogs.

Det betyder, at når jeg fremadrettet skriver om et produkt eller et firma, så skal jeg skrive, at det er reklame. Også selvom jeg gør det af fri vilje og ikke bliver betalt for det.

unikarina.dk vil fortsat være en reklamefri blog - forstået på den måde, at jeg ikke laver samarbejde med fimaer. Jeg nævner produkter og firmaer som hjælp til mine læsere. Jeg bliver ikke betalt for det. Jeg skal blot overholde markedsførings-loven.

Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut
unikarina på Instagram…
Hvis du vil følge med, så finder du mig som unikarina
Eller følg med her...
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Strik 2016…
Strik 2015…
Strik 2014…
Strik 2013…
Strik 2012…
Strik 2011…
Strik 2010…
Strik 2009…
Bag svampet squashkage…
Shop med god samvittighed…
Bag nogle skønne boller…
Hold kaffen varm…
Klar til pudekamp…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Nemme Strikkerør…
Facebook…
unikarina på twingly…
Twingly BlogRank