Aflivning…

Kender I det, når det ikke føles rigtigt? At man bare kan mærke, at sådan skal det ikke være. Sådan havde jeg det med Kjekkasgenseren, da jeg skulle beregne ærmerne. Jeg kunne ikke forlige mig med den type ærmer. Måske præget af at jeg havde taget den skønne Islænder frem.

Så jeg har aflivet Kjekkasgenseren. Jeg har trevlet kraven og det øverste stykke af trøjen op. Der grædes ikke over spildt mælk – for det er sådan det skal være. Det føles rigtigt.

 

Jeg har en idé til, hvordan trøjen så skal se ud – der tegnes og beregnes. Der tænkes i raglan og farverige knapper. Og forhåbentligt har jeg snart en lun og lækker trøje.

 

10 kommentarer til “Aflivning…”

 • Kristine Kjær Schmeling:

  Puha!Lige først da jeg læste overskriften i blogrollen, tænkte jeg åh nej! Stakkels Karina, nu blev katten aflivet……

  Godt, at det kun var trøjen ;)
  Men så igen! Sikken en tålmodighed.
  Jeg er meget spændt på at se de endelige resultat.

  Ha’ en dejlig dag i regnen
  Kristine

 • Lone Mendelgren:

  jojo..

  jeg kender det godt, men ikke med strikketøj, da jeg som regl kun kan piske mig op til at strikke sjaler… hahah er ikke den store strikker, forstår mig ikke på det.. altså opskrifterne, sådan er det også når jeg læser hækleopskrifter.. frygteligt.. det er bare ikke mig, men jeg kaster mig gerne ud i mere “lige til opgaver” :o9

  Nå nu snakker jeg vist bare…

  Jeg kender det kun alt for godt med mange andre projekter.. enten virker det ikke for en, eller også føles det som om man kan gøre det meget bedre eller smartere…

  Så held og lykke med det…

  Lone

 • Åh hvor jeg kender det! Ind imellem føler jeg, at jeg trævler mere på end jeg får strikket.
  Jeg har lige købt noget meget tykt uld/silke i en skøn grøn farve. Det havde jeg tænkt mig skulle blive til en tyk cardigan, så jeg kan holde varmen i perleværkstedet i kælderen.
  Problemet er bare, at garnet er så tykt. Det der oprindeligt var en “fordel” er nu vendt mentalt til en “ulempe”, for jeg kan bare ikke få det rigtigt. Jeg kaster mig som regel (med større eller mindre held) ud i at strikke. Strikker man oppefra og ned kan man jo prøve undervejs…
  Indtil videre har det krævet optrævling af krave og øverste del af kroppen 3 gange – så nu må jeg vist i gang med papir og blyant ;)
  KH Karina

 • Lykke til, du er nå kreativ :-)

 • Det lyder som den rigtige beslutning.
  Uanset hvor meget arbejde, der allerede er lagt i et stykke strik, kan det altid betale sig at trevle op og begynde forfra, hvis det er det, der føles mest rigtigt.. det er i hvert fald min erfaring :)

 • Charlotte:

  Kender det så udmærket. Har netop trævlet mit nuværende strikketøj op 2 gange ;o) Men som du skriver; det skal føles rigtigt.. Og det er jo drøn ærgeligt hvis du ikke kommer til at gå med Kjekkasgenseren af den årsag. Held og lykke med den videre strikning og god dag til dig og dine

 • unikarina:

  Kristine: Næ heldigvis var det ikke katten som var blevet aflivet. Hun nyder stadig livet – mest på det varme badeværelsesgulv i øjeblikket.

  Lone: Takker. Det skal nok blive godt – i al fald bedre end det daværende projekt.

  Frau Putz: Håber du finde lige det skal det skal ende med – uden alt for mange optrevlinger;o)

  Turid: Takker

  Pernille: Det ER den rigtige beslutning. Der var ikke det mindste suk, mens jeg trevlede op – og mavefornemmelsen er stadig god.

  Charlotte: Det er spild af god strikkeenergi at strikke noget, som ikke er det rigtige. Speceilt ikke, når man undervejs i projektet kan mærke det.

 • […] et stykke tid siden aflivede jeg min Kjekkasgenser – den føltes ikke rigtigt. Først tænkte jeg, at jeg skulle lave en […]

 • […] aflivede min Kjekkasgenser for et stykke tid siden – og har nu fået strikket en dejlig raglan med smukke grønne […]

 • […] Kjekkasgenser- sød og dejlig så den ud i børnestørrelse. Men jeg valgte at aflive den, da den ikke blev, som […]

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut