Så gjorde hun det…

Jeg fik strikket den langsomme to’er færdig. Det betyder, at mine første – og nok også eneste par strømper er strikket færdig.

 

Jeg kan ikke forstå at jeg ikke har fået taget mig sammen før – for der var kun ganske få strikketimer tilbage i projektet. Men de er blevet flotte – og jeg er lidt stolt af dem. De vil helt sikkert blive brugt hele vinteren igennem – for jeg er en rigtig frossenpind. Men det med at strikke strømper bliver ikke min kæphest. Jeg vil hellere bruge energien på andet, lækkert strik.

 

Fede facts:

Opskrift:  Hendes Verden nr. 9/2009.  Jeg havde set strømperne hos Yt – som også var så sød at sende mig opskriften. Jeg har tilpasset opskriften lidt – for jeg har i hvert tilfælde ikke så lange ben, som modellen var tiltænkt! Jeg erfarede også, at det er en god idé at læse opskriften igennem, før man strikker derudad.

 

Garn:  Mayflower Strømpe- og Jumpergarn, 75% Superwash-uld og 25% Nylon, ca. 100 g

 

Pinde: 2,5 mm/primært Knit Pick – sendt fra den betænksomme Kristin Det er en meget tynde pind – som ikke hører til blandt mine favoritter.

 

Kommentar: Dette bliver, som sagt, det første par strømper – men nok også det sidste par strømper, som jeg strikker. Hvis jeg i fremtiden skal forvilde mig ud i strømpestrikningens kunst – så bliver helt sikkert på tykkere pinde, men også hvor man strikker begge strømper på én gang.  

 

Nu skal jeg tilbage til min Kjekkasgenser – jeg skal have beregnet ærmerne, før jeg kan komme i gang. Men det skulle heller ikke være noget problem, for den ene af de bøger, som jeg købte hos Amazon, giver en masse tips og tricks.

 

7 kommentarer til “Så gjorde hun det…”

 • Kirsten/Maskebal:

  Hvor ser de lækre og varme ud – godt til en frossenpind ;0)

 • Inger:

  Hvis du gerne vil strikke strømper uden alle de pinde, så prøv evt. en strikkering. Jeg har netop købt et hæfte hos Panduro med forskellige mønstre på ting man kan strikke på en strikkering (som er det samme som fingerstrik). Jeg har endnu ikke prøve strømpemønstret, men det SKAL prøves for på en strikkering går det let som ingenting ;o)

 • unikarina:

  Kirsten/Maskebal: De er lækre og varme…

  Inger: Spændende med nye metoder til at strikke strømper.

 • […] Jeg kan nemlig rigtig godt lide sokker – men jeg kan ikke lide at strikke dem selv. Jeg har selv strikket et par – jeg er super glad for dem, men det bliver ved det ene […]

 • Anette:

  De ser godt nok dejlige ud, dine fine strømper. Jeg har forsøgt at finde opskriften, dog uden held. Vil du evt. dele opskriften med mig :) ?

 • unikarina:

  Anette: Jeg er superglad for mine strømper. Opskriften er fra Hendes Verden for nogle år tilbage. Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med en opskrift – men prøv at søge på Hendes Verden. Dte kan være at opskriften stadig ligger der.

 • […] har en gang tidligere strikket et par strømper. Et par lange knæstrømper med det smukkeste […]

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut