Første…

rigtige indlæg!!! Så er jeg klar til at komme i gang. Jeg har lavet det hele fra bunden af… Dvs. at jeg selv har lavet temaet, rodet med html-koder samt tænkt mange tanker, om hvordan det skulle være. Der mangler nogle finjusteringer hist og pist – men nu er jeg klar.

Jeg har altid gang i et eller andet kreativt – og dette vil jeg gerne dele med dig. Og jeg glæder mig!

Denne side kommer til at handle om alle de forskellige kreativiteter, som jeg går og sysler med. Jeg nyder at være kreativ – jeg slapper af, mærker livet og glædes. Jeg vil skrive om følgende:

  • Syning Den har været en stor af mit liv fra barnsben – og jeg er sågar også udannet indenfor tekstilbranchen.
  • Strik er også noget, som har jeg har haft med fra barnsben. Men jeg er rigtig kommet i gang de senere år. Jeg nyder maskernes firnurlige spil og muligheder.
  • Filt er noget, som er kommet til de senere år. Jeg kan godt lide at arbejde med ulden og de forskellige filteteknikker, som findes.
  • Lidt til ganen kommer til at handle om de skønne brød og kager, som jeg elsker at bage – samt saft, marmelade og gele.
  • Gør det selv er det som det hele handler om. Jeg gør det selv – og vil gerne hjælpe andre på vej i kreativitetens univers. Derfor vil der komme beskrivelser til forskellige projekter
  • Jeg holder meget af at læse bøger – specielt kreative bøger. Jeg kommer forbi mange på min vej – og disse vil jeg gerne dele med jer. Derfor kommer der nogle boganmeldelser

Men foruden alt dette – så er der også andre syslerier. Jeg elsker at prøve nye kreative ting af – og udfordrer gerne mig selv til at prøve noget nyt.

Jeg har længe selv fulgt med rundt i blog-land. Jeg har fundet masser af inspiration og fornøjelse derude. Det håber jeg, at jeg også kan give dig her på min side… unikarina.dk

Startskuddet er gået… Slip kreativiteten fri!

4 kommentarer til “Første…”

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2021
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut