Verden er af lave…

Der gik noget galt denne weekend. Verden er simpelthen af lave. Fredag eftermiddag hentede jeg min ene søster på banegården i Randers – og vi satte kursen mod Vestjylland! Vi gjorde holdt ved en lille genbrugsbutik i en lille flække på vores vej. Der gik et eller andet galt. Vi fandt en masse skønne ting – men det var, som om de havde skruet meget op for priserne på lige præcis de ting, som vi faldt for. Vi blev nærige – og gik tomhændet derfra.

 

Fredag aften skulle jeg så have strikket ærmerne på Lun & Let færdige – men jeg faldt over en kæmpe stak strikkehæfter og blev fordybet i dem. Så jeg fik ikke strikket én eneste pind.

 

Lørdag formiddag tog vi turen rundt til de forskellige genbrugsforretninger. Mit hjerte bankede for nogle skønne borde i teaktræ – men kærestens hjerte banker ikke for teaktræsmøbler fra 60’erne. Så jeg købte I K K E noget!

 

Lørdag spiste vi frokost hos min ældste søster. Hendes svoger har købt et gammelt landsted inkl. en masse skrammel. Vi kørte forbi for at se, om der var noget vi “manglede”. Her var der mange skønne møbler… i teaktræ fra 60’erne. Jeg forelskede mig meget i et skrivebord – men det kommer nok desværre ikke til at bo her hos mig. I mit næste liv vil jeg have en kæreste, som kan lide teaktræsmøbler fra 60’erne!!!

 

Så verden må være af lave, når jeg på en tur til Vestjylland ikke finder genbrugsguld – og køber det.

 

Eller okay lidt guld fik jeg med hjem. Vi hjalp nemlig vores mor med at rydde op i hendes tasker. Her fandt jeg en skøn lædertaske, som min mor selv har lavet tilbage i 80’erne. Den bærer præg af, at den ikke har været brugt ret meget – men det har jeg planer om at ændre på. Som en lille bonus lå der den skønneste gule kam indeni tasken – den kom også med hjem! 

 

Men når jeg nu ikke fandt genbrugsguld, så er det godt, at der blev sat godt og grundigt ind på glædeskontoen.

 

7 kommentarer til “Verden er af lave…”

 • Majbritt:

  Jamen dog…..
  Godt i alligevel havde det hyggeligt :-)

 • Joan:

  Og ved du hvad, den taske, som din mor selv har lavet – er mere værd end al verdens genbrugsguld!

 • Helle Jescika:

  Ej, hvor sjovt. Jeg har netop i dag fundet den frem jeg lavede i 80´erne i ungdomsskolen. Troede at Asta ville bruge den, da jeg har set ligende modeller i Only-butikker… Men nej den var for grim. Måske jeg selv tager den i brug igen.

 • Trine:

  Og gratis glæder er jo ekstra skønne………..

 • Kirsten:

  Hej Karina
  Din mor husker forkert, den har hun lavet i 90’erne da hun gik på daghøjskolen. Jeg kan se det er en af mine modeller, har lige sorteret i mit undervisnings materiale fra dengang.
  Knus Kirsten

 • unikarina:

  Kirsten: Okay – men den er stadig skøn og jeg glæder mig til at tage den i brug!

 • Kirsten:

  Godt du er glad for den. Michelle har taget nogle af mine modeller, jeg skal jo ikke undervise i læderarbejde mere, samt min store skoletaske, men hun har jo selvfølgelig også mere brug for den end jeg har.

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut