Svampet squashkage…
6. september 2010 | Forfatter: unikarina
Da familien var på besøg, havde jeg bagt squash muffins. De er så svampet, lækre – og uimodståelige.
De kan toppes med en lækker hoftecreme – men man kan undlade cremen, hvis man skal tænke på den slanke linje! Eller man kan lave middelvejen, som jeg gjorde. Jeg droppede nemlig smørret i cremen – og “nøjes” med flødeoste, som var rørt med flormelis, vaniljesukker og kanel.
I skal selvfølgelig også have muligheden for at bage en svampet squashkage…
Rigtig god fornøjelse…
Du har måske også lyst til at læse:
17 kommentarer til “Svampet squashkage…”
Skriv en kommentar
Kreativitet af...
Læs evt. mere under "Om".
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...
Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
Copyright © 2009 – 2023
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
De siger…
- unikarina til Cecil Shawl er færdig…
- Annie til Cecil Shawl er færdig…
- unikarina til Opdatering af kontorstol…
- unikarina til Patchworktæppe er færdigt…
- unikarina til Cille bluse er færdig…
- Ulla til Cille bluse er færdig…
- Bodil til Opdatering af kontorstol…
- Bodil til Patchworktæppe er færdigt…
- unikarina til Patchworktæppe er færdigt…
- Annie til Patchworktæppe er færdigt…
Få en mail med nye indlæg...
unikarina på Instagram…
Strik gennem tiden…
Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.
Det bliver der skrevet om…
Advent
Adventsgave
Adventsgaver
Andre kreativiteter
Bagning
Blog
Broderi
Brød
Cardigan
DIY
Farver
Filt
Garn
Garnpusher
Gave
Genbrugsguld
Give away
Glæde
Grøn
Gør det selv
Hemmelighed
Her handles
Håndstrik
Højtider
Inspiration
Jul
Kjole
Knapper
Kreativitet
Køkkenliv
Pakkekalender
Pung
Sjal
Sjov
Smykker
Stof
Strik
Supersoft
Supersoft garn
Sweater
Syning
Taske
Trøje
Tørklæde
Uld
Reklamefri…
Blogprisen 2015…
Afstemningen er slut
hej
jeg har lavet “din” squashkage som stor kage i springform, så skar jeg den over og lagde hoftecreme imellem, den bragte kæmpe lykke, stor ros til en lækker kage! og den holder sig lækker i flere dage på køl. tak for en super god opskrift. den kan varmt anbefales. maria
Maria: Tak… det er nemlig en superlækker kage – nem at lave og så holder den sig frisk i flere dage (hvis den får lov). Den kan sagtens fryses…
Lavede også kagen i en springform. Bagte den ved 180 grader (ikke varmluft). Tjekkede med en stålpind efter 40 min. om den var færdig, det var den tilsyneladende. Nu har jeg skåret kagen ud, og den er slet ikke færdig i midten. Øv! Men den smager godt, der hvor den er bagt :-)
Laura: Man bliver heldigvis nogle erfaringer rigere – og forhåbentligt bliver den perfekt næste gang…
Rigtig rigtig god opskrift…..
Denne kage er bare super lækker og virkelig
nem at lave :-)
Mvh. Maria
Den her kage er vidunderlig!! kan stort anbefales!
Tusind tak for en fantastisk opskrift! Bedste Kage jeg længe har smagt!
Denne kage er virkelig fantastisk !
Tusind tak for opskriften.
Lækker kage, som jeg har bagt et par gange nu.
Idag skal den deles med det arbejdende folk, på mine sønners arbejdsplads.
Laver indlæg om kagen på min blog og linker naturligvis.
God herlig morgen
Mosekonen: Velbekomme… håber din søns arbejdsplads sætter pris på den.
[…] til at gøre den søde tand tilfreds med. De er bagt efter den opskrift, som jeg altid […]
[…] hjem dufter af svampede squashkager og sprøde småkager. Jeg har nemlig været i gang med at bage, for i morgen dukker strikkepigerne […]
[…] Nogle er brugt i gryderetter, andre skåret i tern og frosset hen. Nogle er revet og smidt i den lækre squashkage. Andre er revet og bagt med i godt […]
Hej,
Hvor mange muffins kan man cirka få ud af denne? :-)
Kh Nanna
Nanna: Det er svært at svare på – da der findes så mange forskellige størrelser muffinsforme. Mit bud er omkring 20 – 25 stk.
Kan man fryse dem med creme på?
Gitte: Det vil jeg ikke anbefale. Er ikke sikker på hvordan flødecremen arter sig, når den har været frosset.