Mit hjem dufter af…

Mit hjem dufter af svampede squashkager og sprøde småkager. Jeg har nemlig været i gang med at bage, for i morgen dukker strikkepigerne op – og der skal også bydes på lækkerier.

 

 

Jeg fik for et par uger siden på FB en sød historie fra en “gammel” skoleveninde. På hendes arbejde havde de kagedag – og hendes kollega havde squashkage med. Min skoleveninde er vild med squashkage og spørger efter en opskrift. Fluks får hun opskriften fra min side. Min skoleveninde spørger, om kollegaen kender mig – hvortil hun svarer, at det var en opskrift fra en lækker blog :o) Min skoleveninde kunne så fortælle, at hun kender bloggen – men også kendte mig fra skoletiden. Jeg synes, at det er en hyggelig historie.

 

Det mindede mig om, at jeg bager en meget god squashkage – og det netop nu er sæson, hvor squashplanten leverer dem i hobetal. Allerførst i indlægget er der links til både den ene og anden opskrift, hvis du skulle have lyst.

 

 

10 kommentarer til “Mit hjem dufter af…”

 • Jeg kan næsten dufte det via pcén, her dufter det desværre ikke af kage, idag har jeg lidt travlt udendørs. God søndag;O)

 • Losarinas mor:

  Det er en lille verden :)
  Sidder og bliver ganske kage sulten !

 • Tak for delingen Karina.
  Jeg har bagt mange squashkager før i tiden, men de er røget lidt i glemmebogen. Måske jeg skulle se at komme igang igen..

 • Gitte:

  Hej Karina
  Din squashkage er også blevet bagt en del gange her i hjemmet i de forløbne uger.
  I tirsdags var vi til forældremøde, og ja når vi skal afsted i klassen, kigger de andre forældre bedende på mig og siger “kage Gitte er det noget du klarer igen! Bare fordi for dig lykkes det!”
  Forældrene i klassen var vilde, og derfor har jeg lagt den på skolens forældreintra og linket din blog op der – måske kommer der nye læsere…
  I morgen skal jeg bage den igen – for da skal lånebarnet tilbage til efterskolen, og hun vil gerne have de der squashkager med til de andre søde piger på værelset…
  Kram Gitte

 • Uhmmm… der skulle ikke meget til at lokke med mig; har rest af en stor squash i køleskabet som fint kunne omdannes til lækkerier :-) Tak for ideen

 • Anne:

  Årh, jeg élsker altså squashkage, det er godt nok en all time favorite – svampet og skøn <3

  – Anne

 • Hvor ser det bare lækkert ud. Hvem der bare havde en have…

 • Det er en dejlig historie :)

 • Helle Hansen:

  Hvor har du bare mange kreative og gode ideer. Det er helt sikkert jeg skal til at bage.Jeg får så meget energi af at læse om alt det, du er i gang med. Rigtig god weekend.

 • unikarina:

  Helle Hansen: Tusind tak for din hilsen – den glæder mig

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut