Mere solgul lykke…

Jeg lavede appelsinmarmelade for 1½ uge siden. Det har hurtigt fået ben at gå på. Derfor har jeg lavet endnu en omgang appelsinmarmelade. Faktisk dobbeltportion for det er med at udnytte, at appelsinerne er sødmefyldte og saftige – samt billige.

Glassene har jeg dekoreret med papir i smukke farver og mønstrer. Det er let at lave – se selv her. På den måde gør de morgenbordet smukkere – og er oplagte til en lille hurtig gave!

 

4 kommentarer til “Mere solgul lykke…”

 • Hej Karina – uhm hvor ser det lækkert ud. Jeg har aldrig lavet appelsinmarmelade, men det vil jeg da helt klart gøre her i weekenden og vil da også prøve din opskrift. Man bliver jo i helt sommerhumør af at se på marmeladens skønne farve i glassene.

 • Det så riktig godt ut, (nå vet jeg hva jeg må ha på maten ikveld), og tenk på alle vitaminene du får i deg, det er jo så flott. Ha en riktig god helg med mange skjønne farger rundt deg :)

 • Losarinas mor:

  Jeg er altså så benovet over din energi og dine evner.
  Rigtig god weekend:-)

 • unikarina:

  Helle: Man får så meget fornøjelse, mens man laver appelsinmarmeladen. Appelsinerne dufter skønt og har en fantastisk farve – man kan ikke andet være glad, mens man er i gang. Men husk den ekstra appelsin – for det er svært at lade være med at smage imens… Når man én gang selv har lavet appelsinmarmelade, så køber man aldrig mere. Rigtig god fornøjelse i køkkenet…

  Kristin: Takker – ja der er mange skønne farver omkring mig!

  Losarinas mor: Takker… jeg nyder at lave gode madvarer, som er lavet med hjerte, sjæl og med gode råvarer. Mens jeg lavede appelsinmarmeladen, havde jeg en hyggestund – med god musik på anlægget og gode syns- og duftesanser pga. appelsinen. Det gør godt i hjerte og sjæl – og man har jo fornøjelse længe efter, når man løbende kan tage et glas fra hylden i viktualierummet! Det tror jeg om nogen at du ved, hvad jeg mener… God weekend til dig også!

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2020
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut