Nyt til den store projektliste…

Jeg har lister med projekter. Nogle er store projekter, som står længe på listen, før de laves. Nogle står stadig på listen og venter på at blive lavet. Andre projekter når ikke på listen, før de er lavet.

 

Jeg har tilføjet et stort projekt på listen. Jeg fandt en skøn sofa i Genbrug. Super lækker og firkantet. Men der er blevet holdt en stor rødvinsfest på det lyse uld. Det var sikkert en god fest. Jeg kunne godt bruge den uldne udgave selv – men kæresten bryder sig ikke om uld. Så den skal betrækkes om. Et større projekt som skal foregå i juleferien. Jeg har nemlig valgt at sætte en deadline på.

I løbet af december kan jeg så få den målt op samt købt og forberedt stoffet, så det er klar til at få sat en saks i og blive kørt gennem symaskinen. Der skal sikkert også tænkes i nye sofapuder. Det kræver en ny sofa nemlig!

 

3 kommentarer til “Nyt til den store projektliste…”

  • Det projekt glæder jeg mig til at følge. Jeg har et lignende ønske om at modernisere hjemmets 2 sofaer; men har også respekt for projektets omfang. Så meget respekt at det endnu kun er blevet ved tanken.

  • […] Det er super lækkert, blødt og varmt. Det er rigtig smukt håndværk. Det kommer til at varme mig – og det vil gøre sig godt til de nye sofapuder, som jeg har i tankerne til den sofa, som skal betrækkes om. […]

  • […] slutningen af november fandt jeg et perfekt eksemplar i Genbrug. Den havde den rette facon samt sidde- og liggekomforten var perfekt. Hurtig forhandling […]

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut