Lille spejl på væggen dér…

Vi har et lille bitte gæstetoilet. Man skal nærmest bakke ind, når man skal benytte det. Jeg har for et stykke tid siden tapetseret den øverste del med et flot tapet med sorte birkegrene på hvid bund. Den nederste del af væggen er malet kulsort.

Vi havde et lille bitte spejl før renoveringen – men jeg fandt i gemmeren et større spejl, som nu skulle gøre nytte på det lille bitte gæstetoilet. Det var guldfarvet, lige indtil nu… Nu er det malet i en frisk og varm gul, som spiller godt op til de skønne glasfugle, som flyver blandt birkegrenene. Gæstehåndklæderne spiller med i lilla, grøn og orange. 

Spejlet er malet med blank spraymaling – med rigtig mange lag. Det har kostet mig omkring 30 kr. Så når jeg trænger til en anden farve end gul, ja så køber jeg bare en ny spraymaling.

 

4 kommentarer til “Lille spejl på væggen dér…”

 • Anni:

  Hejsa! Super fint spejl. Jeg har overvejet at gøre det samme med et sølv spejl jeg har. Det har en masse blomstrede detajler, så jeg er lidt i tvivl om det kan slibes. Sleb du dette spejl, inden du sprayede?

 • unikarina:

  Anni: Tak. Hvis spejlet har en masse bloster kan det være svært at slibe. Jeg vil blot vaske det godt af med grundrens, drnæst male med Grunder og tilsidst med den ønskede farve. Grunder gør det lettere at male, samt du bruger ikke så meget alm. maling. Hvis du bruger spray maling, så er mat den nemmeste at arbejde med. Hvis du bruger blank, så er det vigtigt med mange, tynde lag. Håber det bliver godt – god fornøjelse.

 • Katrine:

  Hej :) virkelig kreativ du er, jeg vil høre dig hvor du har købt den spraymaling? og den virker karrygul nemlig og sådan en leder jeg efter :) Håber at få en mail fra dig. Venligst Kat.

 • unikarina:

  Katrine: Den er ikke karrygul – men solgul. Mine malinger køber jeg hos Jem&Fix eller XL Byg

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".

Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen....

Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...

unikarina
Copyright © 2009 – 2017
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.

Få en mail med ugens indlæg...
DIY Awards 2017…
unikarina.dk er nomineret til en DIY award. Du kan se mere samt sende din stemme ved at klikke på billedet.
DIY Awards 2017
Reklamer…
Pr 1. juli 2017 er der kommet nye regler omkring markedsføring på sociale medier og blogs.

Det betyder, at når jeg fremadrettet skriver om et produkt eller et firma, så skal jeg skrive, at det er reklame. Også selvom jeg gør det af fri vilje og ikke bliver betalt for det.

unikarina.dk vil fortsat være en reklamefri blog - forstået på den måde, at jeg ikke laver samarbejde med fimaer. Jeg nævner produkter og firmaer som hjælp til mine læsere. Jeg bliver ikke betalt for det. Jeg skal blot overholde markedsførings-loven.

Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut
De siger…
unikarina på Instagram…
Hvis du vil følge med, så finder du mig som unikarina
Eller følg med her...
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Strik 2016…
Strik 2015…
Strik 2014…
Strik 2013…
Strik 2012…
Strik 2011…
Strik 2010…
Strik 2009…
Bag svampet squashkage…
Shop med god samvittighed…
Bag nogle skønne boller…
Hold kaffen varm…
Klar til pudekamp…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Nemme Strikkerør…
Facebook…
unikarina på twingly…
Twingly BlogRank