Der var én…

Der var ikke to. Desværre. Jeg strikker strømper i øjeblikket – det bliver vist det første og sidste par, jeg strikker. Jeg er ikke så begejstret for de tynde, tynde pinde (2,5 mm) og så i metal! Det er ikke hyggeligt at strikke… men jeg synes jo, at det færdige resultat er fede strømper. Så indtil videre har jeg bidt tænderne sammen!!!

Lige nu gad jeg godt, at jeg kunne lægge dem i en kopimaskine og trykke på “Copy”…

 

 

 

 

 

15 kommentarer til “Der var én…”

 • Kære Karina, jeg har det ligesådan. Jeg vil så gerne have hjemmestrikkede sokker/strømper, men det er ikke min hofret at strikke dem, så måske skulle både ud og jeg øve i at strikke to i een sokker? Det er en metode hvor man med magicloop strikker begge side om side, så man hele tiden er lige langt med begge to og derfor også bliver færdig med et sæt af gangen.

  Jeg selv strikker ikke sokker på så tynde pinde endnu, det er simpelthen for langsommeligt, jeg er endnu kun nået til de tykkere sokker hvor der er mere fart over feltet :)

  Om to i een kan du læse her:

  http://knitterlyblog.wordpress.com/2008/02/19/2-at-a-time-socks/

  jeg har selv købt bogen via Amazon til en god pris, så nu skal jeg bare tage mig sammen og komme igang. OG få oversat fra engelsk til dansk

  Mange påskeknus
  Henriette

 • Kristin:

  Strikkepinner i tre kjære Karina, bruk dine knit picks eller harmonywood symphoni wood hva de nå enn heter alle sammen. Det er kjempebehagelig, det vet du jo selv. Bakdelen er at man strikker med 4-5 pinner men alt er bedre enn tynne metallpinner i 2 og en halv :) Hjertelig tillykke med neste :)

 • Sonnie:

  Det med at kunne ligge det kopimaskinen kunne være dejligt. Jeg synes også tit, at det 2. ærme er træls at skulle igang med.
  God dag.

 • Inge:

  Hej Karina. Du laver nogen skønne ting :-)
  Strømpe nr 2 er selvfølgelig aldrig så spændende – men ligesom Kristin vil jeg råde dig til at smide metalpindene LANGT væk! Investér i Knitpros lækre strømpepinde i træ – eller brug magicloop. Det sidste gør jeg altid, og jeg synes det er så rart og går pænt hurtigt…..
  God påske fra Inge

 • Helle Quentin:

  ja det er sejt.. hold ud så bliver du så tilfreds med dig selv

 • unikarina:

  Henriette: Jeg strikker med magic loop – men i knit Pro fåes den ikke i 2,5 mm! Jeg har godt hørt om, at man kan strikke to strømper på én gang. Men jeg besluttede mig for, at når det nu var første gang, at jeg skulle strikke strømper, så behøvede jeg ikke at udfrodre mig selv mere end højst nødvendigt.

  Kristin: Jeg foretrækker pinde i træ – men jeg blev for nærig til at købe et sæt strømpepinde i træ og bruger derfor, hvad der var på lageret!

  Sonnie: Kender også godt problematikken med det 2. ærme. Heldigvis er det ofte større og tykkere pinde.

  Inge: Tak. Jeg bruger også magic loop – men som sagt fåes Knit pro ikke i 2,5 mm.

  Helle: Jeg holder ud – jeg VIL have to strømper. Måske tager det bare lidt tid. Og der kommer til at gå laaaaaaang tid før jeg strikker strømper igen!

 • Kristin:

  Lurer på om ikke påskeharen må på ekstratur til Danmark jeg…;)

 • Inge:

  Hej igen. Jeg har altså Knitpro i 2½ – men ikke den på 100 cm som jeg helst vil strikke strømper på. Kun 80 cm, og det er lige kort nok (men bedre end metal-strømpepinde … synes jeg :-))

 • Hej Karina

  Ja, som de andre nævner kan man godt få Knit Pro i str. 2,5mm – det er bare ikke med udskiftelig wire.
  Jeg plejer at bruge en på 80 cm – det er i hvert fald fint til én strømpe :-)

  Mvh. Anita

 • unikarina:

  Inge og Xanita: Ja i min verden så findes der kun Knit Pro med udskiftelig wire… Har overhovedet ikke tænkt på om den kunne fåes med fast wire. Nu strikker jeg strømpen færdig med de pinde som jeg har. Men skulle jeg i febervildelse beslutte mig for at strikke strømper på pind 2,5 mm – ja så må jeg hellere gøre mig en investering. 1000 tak for at “udvide” min verden ;o)

 • Kristin:

  Denne påskeharen tenkte bare som så at når man sier at man aldri skal gjøre noe igjen så stemmer det som regel ikke ;) i allefall ikke innen strikk. Men den som lever får se :)

 • Birte N:

  Sjovt så forskellige vi er. Jeg er netop blevt færdige med et par strikkede knæstrømper. Ser ud som dine, måske du også strikker efter Familiejournalens opskrift? Jeg har faktisk nydt at strikke dem. Strikker på metalpinde, men de korte, så “vendingen” er hurtig. Jo, jeg synes ikke det var kedeligt, blandt andet fordi der er hulmønster, så der skal hele tiden tælles omgange og “holdes øje med” det hele. Har strikket parret på en uge, og dimler med om jeg skal begynde med et par mere. Det er et godt arbejde, til når man ikke kan have noget stort med.
  Og metalpinde synes jeg er Ok. Har endnu ikke fået øvet mig i Magic loop teknikken. Har købt et sæt Knit Picks, og de er da bestemt også gode, men andet kan også bruges.

 • unikarina:

  Birte N: opskriften på mine strømper er fra Hendes Verden. Jeg synes simpelhen de er så kedelige at strikke trods hullerne. Samtidig så spænder jeg for meget, når jeg strikker på de tynde, tynde pinde. Lige nu holder strømpestrikkeriet pause, for jeg skal have en trøje til min søster færdig.

 • […] Hun har sendt mig en dejlig overraskelse i form af en uventet pakke. Kristin har fulgt med i mit strømpeprojekt, som, jeg synes, ikke er så sjovt, da jeg strikker på metalpinde 2,5 mm. Det er meget små pinde […]

 • […] nr. 2 har holdt pause – lææænge. Jeg synes egentligt, at det er ærgerligt, at den første […]

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut