Et grønt hjerte…

Jeg har lige været forbi Stof2000, hvor jeg lige skulle hente lidt “godterier”, da jeg har en gave, som jeg skal have syet. Undervejs i betjeningen talte jeg med ekspedienten om hvad jeg skulle sy – og at jeg brugte meget at sy stofposer, så jeg slap for at bruge plasticposer. Da jeg skulle betale, fik jeg lige en lille gave…

Jeg fik simpelthen en Genbrugspose gratis, hvor der står “Har du et grønt hjerte?”. Det har jeg. Jeg synes, at det er vigtigt at bevare vores natur – og hvis jeg ved ikke at bruge plasticposer, kan være med til at gøre en forskel, så er det fedt. Jeg har syet en del shopping bags – som afløseren til plasticposen. Men jeg er bestemt også grøn med hjertet. Jeg spiser primært økologisk , samt mine plejeprodukter og rengøringsmidler er også af den grønne slags. Det giver god mening for mig.

 

Men Genbrugsposen var ikke det eneste som jeg havde med hjem. Den skulle jo blot holde styr på de “godterier”, som jeg købte.

Det er skønne farver  og striber – og jeg glæder mig til at skabe nogle skønne ting i stoffet. Men jeg kan ikke afsløre hvad – for noget af det er til en gave!

 

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut