Så er vi i gang…

Strikkeklubben startede op i går. Det var rigtig hyggeligt. Vi var 4 – der var et afbud pga. sygdom. Men der er plads til flere…

Vi er hver især i gang med noget forskelligt. Svigerinden fik strikket det første ærme færdig på hendes 8-års projekt. Ja det har været 8 år – faktisk snart 9 år undervejs. Man må sige, at det er en billig hobby. Men nu skal det være færdig – og vi glæder os til at se resultatet.

Naboen har gang i en lille lyseblå bluse med glimmer til hendes aflastningsbarn. Det havde holdt pause længe, så mønstret skulle lige genopfriskes! Men naboen kom i gang – og der er en chance for, at pigen får blusen, mens hun kan passe den!

Kollegaen har gang i mange projekter – men de var alle liiige ved at være færdig. Så hun var nødt til at starte et nyt op. En skøn bluse i grønlige farver. Hun havde også taget nogle strikkebøger og -magasiner med. Sikke man kunne blive inspireret!!! Der er efterhånden mange idéer til kommende projekter.

Jeg selv havde gang i den næsten hemmelige julegave. Jeg skal nemlig til at samle “Pine” – og det kræver lidt koncentration. Det var jeg sikker på, at jeg ikke kunne få i det skønne nye bekendtskab!

Billeder… jamen kameraet var med! Men jeg var så optaget af at hygge, snakke og strikke – så det kom ikke op af tasken. Næsten gang skal jeg ikke pakke det i tasken, for da skal vi være hos mig. Vi har besluttet os for, at vi er på skift ved hinanden.

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut