Magic loop…

Jeg synes altså ikke, at Magic loop er så magisk, som det giver udtryk for. Jeg har læst og set videoer både her og der. Det ser så let og enkelt ud. Men jeg synes altså ikke, det glider for mig. Jeg kan godt finde ud af teknikken – men jeg synes ikke overgangen bliver pæn. Så jeg er begyndt med strømpepindene – og jeg er ikke just begejstret for at strikke på strømpepinde. Men jeg vil jo gerne have min Folklore cardigan færdig – så jeg må trække det korte strå indtil videre.

Magic loopUndervejs i strikkeriet forsøger jeg ikke at tænke på alle de ender, som skal hæftes i bunden af hvert ærme. I alt 64 ender…. puha bare tanken om det. Men jeg synes Folklore cardiganen er skøn – så dét må jeg tage med!

Skålen på billedet er en skøn træskål, som jeg har købt af en kollegas far. Han havde ryddet op i sit lager – og jeg købte den meget billigt sammen med nogle andre skønne skåle. Lige fungerer den som garnholder – men den er også fremragende til karameller og småkager!

 

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut