Hvad har du i din kurv i dag…

Mens min Rundtosset Cardigan var i vaskemaskinen, ryddede jeg op i min strikkekurv. Det var faktisk lidt tiltrængt. Den blev tømt – nullermændene sendt til fjerne himmelstrøg. Der blev ryddet op og smidt ud.

I min strikkekurv, som bare er en plastic tub, gemmer jeg følgende:

 • Strikkebogen – Polikens Forlag. Den indeholder hjælp til teknikker samt inspiration til strik
 • 2 træskåle – bruges til at holde styr på garn, når jeg strikker. Ellers triller det bare langt væk.
 • Strikkerør  – til Jumper strikkepinde
 • Strikkerør  – til Strømpepinde
 • Strikkepindeetui – til Rundpinde, heriblandt mit Knit Picks sæt
 • Hæklenåle – den vågne læser vil sikkert undre sig. Jeg hækler ikke så godt – men det skal være et af projekterne for år 2010. Jeg skal blive bedre til at hækle. Når det sker, vil jeg sy et etui til hæklenålene, så de kan bo lige så pænt, som rundpindene.
 • Pung – som gemmer på maskemarkører, målebånd, snoningspinde, pindemåler, tush, maskeholdere og værkstøj til Knit Picks.

Det var dejligt at få ryddet op i strikkekurven. Nu er der klar til et nyt projekt. Jeg har været så heldig, at posten kom med en sending fra Louise med det smukkeste uldgarn i en solgul farve.

Louise har selv farvet garnet med Gyldenris. Garnet skal blive et sjal, som jeg kan slynge om skuldrene. Det skal holde mig varm…

 

 

11 kommentarer til “Hvad har du i din kurv i dag…”

 • Det kan nogle gange være de mest sære ting som gemmer sig i strikkekurven, i hvert fald hjemme hos mig. Syntes det ser ud til, at du har god orden i din. Det er dejligt at få ryddet godt op i kurven, ofte finder man nogle ufærdige ting, som…. jaaaa enten bliver de gjort færdige eller også kommer de i kurven igen….hm hm

 • Altid godt med en oprydning, men det lyder da til, at du har rigtig fin orden i din “kurv”. Tror da vist snildt jeg kunne nævne en 14-15 ting i min, som egentlig ikke hører til der – og som nok heller ikke har ret meget med strikning at gøre, men som bare lige er havnet der, fordi……;-)

 • Sikke en orden :-)
  I min kurv er der broderier, for jeg strikker kun på et par strømper for tiden, og de ligger her ved computeren ;-)

  Ellers er der et par poser og en saks og lidt garnrester som ikke er kommet ind til de andre.

  Jeg synes ikke der gemte sig garn i din strikkekurv?! Hvor gemmer det sig så?

  Gul er en modig farve til beklædning synes jeg – men den er rigtig flot :-)

 • jette nielsen:

  Ja selv om sneen har væltet ned og alt er ufremkommeligt,- så aner vi forår,– og det er oprydning og nye projekter,–
  Jeg har idag haft et projekt med nu skal jeg være færdig MED,—ja det blev håndspundet merinould,– som jeg så tvandt sammen med silke,– dette garn skal farves imorgen i syrefarver fra Ashford,– et så sjovt projekt og nemt,–og så vævede jeg lige et tørklæde færdig i hørgarn i forårs limegrønt,–og så spandt jeg cashmere som jeg ikke har kunnet spinde før,– så jeg har haft en god oprydningsdag,- med nyt rod,— og ny oprydningen igen imorgen,– ja sådan fortsætter det jo igen og igen fru nielsen

 • Dejligt at se at garnet er kommet godt frem. Og sikke et fint projekt du har valgt at lave – tror det bliver virkelig godt!

 • De små træskåle er helt skønne, hvor kommer de fra? OG og garnet.. ja det er da bare superlækkert. Tillykke med det, glæder mig til at se det som et sjal :))

 • unikarina:

  Fru Larsen: Den fine orden i min kurv skyldes jo, at jeg lige har ryddet op ;o)

  Karina: Det var tiltrængt med oprydningen…

  Xanita: Garnet gemmer jeg i mine kurve med garn… i mit kreative værksted. Strikkekurven står i stuen og skal helst ikke rode for meget! Ellers så er det kun det projekt, som jeg har gang i, som ligger i kurven! Og endnu en gang – jeg har kun gang i ét projekt ad gangen!!! Gult til beklædning… ja men farven er fantastisk. Og når det er et sjal så må det gerne have kulør på!

  Jette: Oprydning er en “Never ending Story”… god fornøjelse…

  Louise: Garnet er utrolig lækkert at strikke med. Jeg startede op på mit nye projekt i går aftes…

  Henriette: Træskålene har en tidligere kollegas far drejet… Jeg fik dem for en slik da han ryddede op i sit værksted. Jeg er meget glade for dem. Garnet er skønt… følg bare med for projektet er gået i gang ;o)

 • […] anden dag viste jeg min strikkekurv. Der var bl.a. Strikkerør til strikkepinde. Jeg har dem i forskellige størrelser – så de […]

 • birgitte:

  Ihhh altså, jeg havde tilmeldt mig din give away med to lodder, men jeg kan slet ikke komme ind på min, og linke til dig. Der står bare en cirkel og kører rundt. Øv også, du må nok trække det ene lod fra mig, sorry.
  God dag
  Kh. Birgitte

 • […] et stykke tid siden viste jeg min strikkekurv. I den var der bl.a. strikkkerør og et strikkepindeetui. Jeg har fortalt jer, hvordan jeg har […]

 • […] Den “ruller” ikke rigtig, når jeg strikker. Derfor vinder jeg mit garn op, før jeg strikker. Heldigvis har jeg et krydsnøgle-apparat, så det går som en leg. Når garnet er vundet op – så glider strikkeriet bedre. Jeg synes, at det er nemmere at trække garnet af nøglen – og nøglen passer som fod i hose i min garnskål. […]

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut