Elementer fra min dag…

Dagen i dag har bl.a.  budt på et rent hus, rent tøj, nyvaskede metervarer, strik, pakker, bagning, skøn solskin og the… En god dag, som bestemt ikke er slut endnu.

 

Durumbrød med øl til aftenens kolde fiskebord. Mums…

Et lækkert rustikt brød med masser af smag. Jeg elsker det. Jeg vil nyde det til fisken i aften. I morgen vil der sikkert være lammespegepølse og appelsinmarmelade at finde på toppen.

 

 

Kanelsnegle fra Det søde Liv til den søde tand…

De smager rigtig godt. Jeg fulgte ikke opskriften til punkt og prikke. Jeg valgte nemlig at bruge farin til fyldet. Jeg elsker smagen af farin. På halvdelen af sneglene har jeg drysset med hakket hasselnødder. Prøv dem – eller disse

 

 

Grønt strik, som er lige ved at være færdigt…

Jeg strikker en pind eller to mellem mine projekter, for jeg vil gerne have det færdigt. NU. Sjalet skal jo lige have en vask og en opspænding, før det kan tages i brug. Men hold fast hvor er jeg glad, mens jeg strikker. Farven er bare så lækker – og man kan ikke andet end at blive glad! 

 

 

Der er købt 3 x 1 meter stof, som skal trylles om til tasker og et tørklæde…

Der er tegnet skitser – mål skrevet op. Der er tænkt i unikke detaljer med et twist. Jeg glæder mig til den kreative proces. Og som altid skal I nok få det at se!

 

 

Der er kommet en pakke fra Spanien med de smukkeste øreringe…

Øreringene er købt på Etsy hos Maria. Det er ikke første gang jeg køber smykker af Maria – og bestemt ikke sidste gang. Hun er 24 år og meget talentful med øje for det smukke og enkle. Kig selv forbi hendes shop – og lad dig evt. friste!

 

 

Der er også kommet en pakke fra Thy med den skønneste keyhanger. En byttehandel med Annette

Annette havde lavet en Keyhanger til Hanne. Jeg blev så “misundelig”, at jeg kontaktede Annette for at høre, om hun sælger hendes keyhangere. Det gør hun ikke – men hun var frisk på en byttehandel. Jeg skal have gang i symaskinen i morgen, så der kan sendes en ting til Annette. Nu funderer jeg over, om det er mine husnøgler eller bilnøgler, som skal forkæles med den smukke keyhanger. 1000 tak Annette…

 

Men dagen er heldigvis ikke slut endnu. Den står på mere strik – og en omgang oprydning i mit kreative værksted. Der er sneget sig bunke efter bunke ind. De skal ryddes, for jeg har planer om at have en kreativ søndag ved symaskinen. Og kreativiteten skal ikke forstyrres af rod…

 

Fortsat god lørdag til dig…

 

9 kommentarer til “Elementer fra min dag…”

 • Er du vimmer for lækre sager Karina – både stof, garn, brød og de øreringe, de er super flotte! Må vist lige omkring dit link:).
  Dine billeder fra din dag i dag, er også lige en dag efter mit hovede – en rigtig hyggedag. Så skal du måske lige slutte dagen af med lidt håndbold og strik? Det skal jeg…….

 • unikarina:

  jeanette: Det er skønne sager, som har været elementer i min dag. Dagen skal bestemt IKKE afsluttes med håndbold – det har ikke min interesse. Men jeg er sikker på at der bydes på mere strik. Det er for øvrigt på eget ansvar at kigge forbi Maria :o

 • Ulla:

  Blev helt forpustet… smiler… sikke mange lækre ting og sager du har lavet i dag, kunne næsten dufte brødet ud af computeren
  .. her skal der også råstrikkes til mandeben på TV :0D

 • De snegle ser bare for lækre ud! Tror der er blevet skabt et søndags-behov dér

 • Godmorgen Karina :-)

  Jeg er jo helt balstyrisk med grønne nuancer, og især da den smukke lime, så sjalet er allerede dømt SMUKT her af mig hihi. Glæder mig til at se det færdigt.

  Hurra for den smukke jakke du også har fået strikket i en ruf. Sikke effektiv du har været her i januar, jeg bliver helt forpustet, og altid er det lækre lækre ting der ryger af pindende her. Tak for inspirationen.

  God søndag og kh
  Henriette :-)

 • Sikke en vidunderlig lørdag, og det er kun elementer du viser her :-) Hold da fast hvor er du hurtig på strikkepindene, imponerende. Dit sjal kunne jeg godt tænke mig på mine egne strikkepinde, det er rigtig flot. Jeg kan da læse, at du skulle have haft 2 nøglesnore :-)

 • Signe:

  Sikke nogle smukke smukke ting – jeg er helt forelsket i øreringene! Og farven på det sjal…..hold da op!!

 • Hello Karina!!
  You have a lovely blog!!! ^^
  It’s a pleasure for me being included here ;)
  Love how the earrings look on you!!!!! I’m really glad you liked them!!!

  Cheers,
  María.

 • […] hvad jeg havde i vente. Jeg havde nemlig bestilt øreringe hos Maria Gotijoyas – hvor jeg har købt smykker før. Jeg er så vild med hendes design. Smukt, enkelt, godt håndværk – noget som kan bruges […]

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut