Ny kærlighed…

For snart 6 måneder siden måtte vi sige farvel til vores Afrodite. Hun havde haft et langt og godt liv hos os. Vi har savnet hende rigtig meget – for hun var en kæmpe del af vores liv. Vi har grinet og grædt mange tårer over alle de skønne minder – samt over sorgen over dét, som ikke var mere.

 

Vi har ikke været i tvivl om, at vi er et hjem med kat. Men vi skulle være klar. Det har vi været i nogle uger. Vi har været skruk – og ville have kat NU. Der er mange katte at få på diverse kattehjem. Men vi ønskede en killing. Men der var ikke rigtig nogle i området. Men det er højsæson for killinger nu – men de er først klar om 10 – 12 uger! Men min vågen svigerinde fandt en lille flok i Mariager – lige i nærheden af, hvor vi bor.

 

Vi var på killingevisit i går. Jeg kunne have taget dem alle. Også kattemor. Jeg havde været i tvivl, om jeg var 100% klar. Men da den ene killing efter den anden faldt om i mine arme og var total tillidsfulde – så var jeg ikke i tvivl mere. Jeg har kattetække – og er SÅ klar til at kaste det meste af min kærlighed på en pelstot.

 

I dag var vi forbi igen. Vi har valgt. Vi skal på nye katteeventyr. Før havde vi en hunkat, som var et lille nips. Hun var dog en revskat – og kvarterets katte og hunde havde styr på, at hun bestemte. Nu skal vi have en smuk hankat. Han er sort med sorte marmoreringer (striber) samt grønne øjne. Han kommer til at matche så godt ind i min sorte, hvide og grønne verden :o)

sort kat

Han er fyldt af ballade – men da vi hev kameraet frem, så gemte han sig under sofaen i den inderste krog. For han bestemmer selv…

 

Han skal lige vokse sig lidt større, før han bliver en del af vores familie. Så nu hiver vi al vores tålmodighed frem – og venter i 3 uger. Det føles som lang tid, men mens vi venter, så må vi forberede os med at få købt katteudstyr. Vi smed alt ud, da vi sagde farvel til Afrodite.

 

Men hvad skal “barnet” hedde? Det ved vi ikke. Vi kender nemlig ikke den skønne pelstot endnu. Men når han er flyttet ind, så er jeg sikker på, at det rigtige navn dukker op. Men har du et forslag til en smuk hankat, så må du gerne komme med forslag.

 

19 kommentarer til “Ny kærlighed…”

 • marjanne rener:

  jeg synes at han er underskøn held og lykke med ham han ligner en fonzie

 • Jeanette hegaard:

  Han er rigtig fin Karina, stort tillykke med ham.

 • Ulla:

  Hej Karina.
  Hvor er han smuk, han ligner vores Bisty.
  Held og lykke med vidunderet – glæder mig til at høre om hans ” balladestreger”
  Kh Ulla

 • Jeg gad godt at det var mig.
  Jeg ville elske at have en kat, men vi bor på tredie sal og det skal en kat ikke udsættes for.
  Men drømme, det kan jeg :)

 • Eva:

  Hvor er han sød. Du er heldig.
  Jeg er sikker på, at I finder et godt navn til den lille tot.

 • Kirsten Grymer:

  Jeg kan godt forstå, at I glæder jer. Der er intet som en mis i huset. Vores Sille er nu 4½ år, og den er slet ikke til at stå for – desværre bliver den bare for tyk, den er steriliseret og er både ude og inde. For lidt siden prøvede den på at fange en solsort, der drak vand, men det lykkedes heldigvis ikke! NU har Sille rykket sin mad tid frem fra kl. 15.30 til 14.30. Den sætter sig lige foran mig og nedstirrer mig, til jeg giver den mad!
  Held og lykke med jeres søde kat.

 • Miri:

  Tillykke !!! Hvor er det bare dejligt at I fandt hinanden :)

 • Helle:

  Tillykke! Jeg synes han ligner en der kunne hedde O’Malley – en baggårdskat, der kan styre kvarteret.

 • Christina Merete Madsen:

  Sikke en skøn lille mis! Håber den spreder lykke og ballade:)

 • unikarina:

  Marjanne: Tak – og Fonzie er noteret på navnelisten

  Jeanette: Tak

  Ulla: er er SÅ smuk og charmerende

  Pernille: Jeg forstår godt dine overvejelser, når I bor på 3. sal. Men drømme kan vi jo altid – og så har du jo et par lånekatte indimellem

  Eva: Han er så sød. Navnet kan vi først finde, når han er flyttet ind. Men derfor er det alligevel dejligt at blive inspireret.

  Kirsten: Vi trænger til katteliv i huset igen. Det giver så mange glæder. Håber at du indimellem kan modstå Sille, så hun ikke bliver alt for rund :o)

  Miri: Tak – jeg glæder mig til at lære ham at kende.

  Helle: O’Malley er et godt bud

  Christina: Jeg er sikker på, at vi kommer til at opleve både lykke og ballade :o)

 • Den ligner en Arnold. Eller måske en Ludvig

 • Tina:

  Tillykke med familieforøgelsen:-) Han ligner lidt en Romeo, køn er han:-)

 • Cathrine Jørgensen:

  Jeg læste Junglebogen til godnathistorie for min lille søn i går aftes og blev lige mindet om den sorte panter, Bagheera. Tænker at det måske kunne være at passende navn til sådan en lille snedig ballademager, som ham I venter jer ;) Stort tillykke med den forestående familieforøgelse og dejligt at I er ved at være ovenpå efter Afrodite.
  Og tak for en inspirerende blog – jeg nyder at kigge med selvom jeg aldrig kommenterer på dine indlæg… Men nu følte jeg alligevel lige for det :)

 • Trine:

  Hvor ser han godtnok sød ud. Ham glæder jeg mig til at høre mere om.
  Jeg synes, han ligner en Elvis med den sorte pels.
  God weekend og god fornøjelse med totten.

 • Anita Jensen:

  Han er dejlig. Så smuk og sikkert blød som det fineste angora. Held og lykke med ham.

 • Tillykke med den lille søde. Jeg ved ikke om jeg er klar til ny kat endnu. Jeg skal ihvertfald have sommeren overstået først. Så kan jeg måske “redde” en sommerhuskat. Lige nu er for hektisk til at jeg kan tage mig tid til at passe en kat.

 • unikarina:

  Lotte: Det er nogle gode bud

  Tina: Tak – også et godt bud, som jeg faktisk selv også havde tænkt

  Cathrine: Dejligt at du læser med – og endelig skriver en kommentar. Sjovt jeg havde også tænkt på Junglebogen. Jeg var dog omkring Mowli (?) da jeg ikke kunne huske navnet på den sorte panter. Det er et smukt navn – men svært at bruge, når man skal kalde på katten

  Trine: Han er så charmende – og jeg er sikker på, at I kommer til at høre om ham. Elvis er også et godt bud. Jeg har faktisk en svaghed for Elvis – og skrev en musikopgave om ham i gymnasiet.

  Anita: Tak… han er lækker blød – og fuld af ballade

  Lette: Tak. Jeg husker godt at du også måtte sige farvel til en dejlig pelset ven. Sorgen tager den tid, som det tager – og man skal være parat. Og hvis tiden er hektisk lige nu, så er det heller ikke fair at skulle bringe en lille ny ind i familien. Det kræver tid

 • Britt:

  Nårh, hvor en lækkermås. Hvor er han smuk.
  Hvad med at kalde ham Bagheera?

 • […] jeg viste det første billede af ham, vidste vi ikke, hvad han skulle hedde. Vi havde mange navne på liste – og I kom også med […]

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut