Sort magi…
I sidste uge skrev jeg om Muffins med hvid chokolade og lakridsglasur, som jeg havde bagt til min familie. Flere blev fristet, og Anita kom med et godt tip, som hedder, at man kan komme lakridssirup i chokoladekagen eller i karrydressingen. Den spøgte lidt i hovedet – for det lyder bare vild lækkert og lidt grænseoverskridende med lakrids i karrydressing!
Jeg skulle have fyldt mine thedepoter op – og jeg vil have en lækker kop the. Derfor tog jeg til Randers – her er der en lækker forretning med et stort udvalg af kaffe og the, lækkerier i form af chokolade, lakrids og keramik!
Jeg er i forvejen meget glad for lakrids fra Johan Bülow – og jeg fik købt en række sort magi…
Disse ingredienser skal nydes – både råt men også i de lækre opskrifter, som Johan Bülow har lavet. Jeg drømmer om lakrids-rugbrød, lakrids-grillkylling samt kold argurkesuppe med lakrids! Kæresten er dog lidt skeptisk – men jeg synes, at det lyder vildt lækkert.
Jeg glæder mig til at afprøve den sorte magi!
Det ER virkelig sort magi og det var lige præcist Bülows lakridssirup jeg mente, da jeg skrev kommentaren. Jeg er så forfalden til hans produkter (“kom til” at spise en hel bøtte af den dyre A i går) og så er de vildt søde og betænksomme i produktionen. Se selv :-)
Rigtig god fornøjelse med eksperimenterne og god weekend til dig :-)
Ville gerne være forsøgs kanin hos dig :-)
Jeg holde med mannen din… litt skeptisk! ;)
Mulig gubben min hadde blitt glad, han simpelthen elsker lakris!
Men den der karridressingen kunne jeg nok tenkt å prøve.
Anita: Tak for inspirationen…
Losarinas mor: Du ville være en af de gode forsøgskaniner – til trods for at der ville være lidt præstationsangst, da du jo selv er en dygtig madkunstner.
Marianne: Jeg er så spændt på at prøve det af – og ikke mindst smage det
Lakrids er sååååå dejligt,men det sender jo desværre blodtrykket i vejret.
Lægerne kan ikke lide det,men alt med måde …så går det vel:-))
[…] fik jeg lavet lidt sort magi. Jeg har bagt lakrids […]