Kokos-banan-is i varmen…
29. juli 2018 | Forfatter: unikarina
En ny favorit hos mig er is lavet på kokosmælk og banan. Det er super nemt at lave – og sundt. Jeg spiser ikke mælk og fløde, så dette er en lækker mulighed for en cremet is. Dog krystalliserer den lidt – men det ved jeg ikke, om man kan undgå.
En cirka-opskrift
- 2 meget modne bananer
- ½ dåse kokosmælk
- Agavesirup
- Hakket chokolade
Hæld kokosmælken i blenderen og blend den cremet.
Skær bananerne i skiver og blend dem sammen med kokosmælken.
Tilsæt en skvis agavesirup – og blend igen.
Hæld det i en form og tilsæt den hakkede chokolade og sæt det i fryseren
Du har måske også lyst til at læse:
Gemt i Køkkenliv, Sødt & surt
4 kommentarer til “Kokos-banan-is i varmen…”
Skriv en kommentar
Kreativitet af...

Læs evt. mere under "Om".
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...

Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
De siger…
- unikarina til ENKEL sweater er færdig…
- Susanne Plougmann til ENKEL sweater er færdig…
- unikarina til Stribet halstørklæde er færdigt…
- Annie til Stribet halstørklæde er færdigt…
- Stribet halstørklæde er færdigt… til Midnatssol bluse er færdig…
- unikarina til Guernsey genser er færdig…
- unikarina til Guernsey genser er færdig…
- Hundemoster til Guernsey genser er færdig…
- Karen Sillemann til Guernsey genser er færdig…
- unikarina til Spot sweater er færdig…
Få en mail med nye indlæg...
unikarina på Instagram…
Strik gennem tiden…
Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.
Sidste nyt…
Det bliver der skrevet om…
Advent
Adventsgave
Adventsgaver
Andre kreativiteter
Armbånd
Bagning
Blog
Broderi
Brød
Cardigan
DIY
Farver
Filt
Garn
Garnpusher
Gave
Genbrugsguld
Give away
Glæde
Grøn
Gør det selv
Hemmelighed
Her handles
Højtider
Inspiration
Jul
Kjole
Knapper
Kreativitet
Køkkenliv
Pakkekalender
Pung
Sjal
Sjov
Smykker
Stof
Strik
Supersoft
Supersoft garn
Sweater
Syning
Taske
Trøje
Tørklæde
Uld
Reklamefri…

Blogprisen 2015…

Afstemningen er slut
Lyder meget dejligt….
Jeg har ofte lavet samme is, dog med mælk. For at undgå iskrystaller, har jeg frosset bananerne på forhånd. I små stykker, så blenderen ikke dør. På den måde er der lynfrossen is, ingen krystaller og ingen ventetid :)
Med fare for at sende samme kommentar to gange (ved ikke lige, hvad der gik galt før), så er tricket at fryse bananerne på forhånd. I mindre stykker eller skiver om man vil, så blenderen overlever. På den måde fryser isen lynhurtigt og bum, næsten ingen krystaller og næsten ingen ventetid :)
En ismaskine. Ikke nødvendigvis den store avancerede model. Selv har jeg en lille husholdningsmodel med fryseelement. Ismassen kører 30-45 min i denne og bliver nærmest til softice, som efterfølgende kan lægges i fryseren = is uden krystaller.
Gitte: Tak for input. Jeg fik et tip omkring at fryse bananerne ned i skiver, før de bliver blendet. Det skulle vist også hjælpe.