En weekend i køkkenet…

Fredag kom min svigerfar med en sækfuld paradisæbler. De blev straks sat til at koge til saft på min saftkoger. Lørdag var jeg så klar til at lave paradisæblegele – det vil min svigerfar og kæreste gerne have. Jeg laver det gerne til dem.

 

Mens den smukke saft fra paradisæblerne blev til gele – ristede jeg en portion müsli. Jeg er blevet ret afhængig af min hjemmelavede müsli. Jeg elsker morgenmad – og müslien på yoghurt giver min morgen den rette start.

 

I dag var jeg så en tur i det gule hus i skoven. Her har de nemlig et pæretræ, som bugner med pærer. Der var mange – mega mange. Jeg fik en kurvfuld med hjem.

 

Der er blevet kogt pære-ingefær marmelade…

 

Der er bagt kager med pærer. Mine svigerforældre kom lige forbi, som kagerne var taget ud af ovnen – og så kunne vi jo meget passende smage, om de var gode.

 

Det er en lækker kage – så strikkepiger, som kommer hos mig på tirsdag. Der er noget godt i vente!

 

Nu står der en portion pærer i saftkogeren – for jeg kunne jo godt tænke mig at slukke tørsten i læskende pæresaft. Og til trods for at jeg har brugt pære her og der og alle vegne – så er der stadig mange pærer i kurven. Mon ikke jeg finder på noget at bruge dem til.

 

Men selvom jeg har brugt en stor del af tiden i køkkenet – så har jeg også nydt det gode vejr. Alle vinduer og dører har stået åbne – og jeg har stukket hovedet ud i ny og næ. Nu vil jeg have lavet banderoler og mærkater til det lækre gel og marmelade. Ha’ en fortsat god aften…

4 kommentarer til “En weekend i køkkenet…”

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut