Orden i papir og tapet…

Jeg har ryddet op i mit papir og tapet. Jeg så for længe siden hos Karen Marie en super god idé – den har jeg kopieret. Den er enkel og billig.Jeg har købt nogle billige poseholdere i IKEA – og har med vold og magt samlet dem! Så har jeg sorteret mit papir og tapet i farver og rullet dem sammen i små ruller. Nu står de smukt i poseholderne og pynter – samt der er overblik over beholdningen. Lige nu er der “kun” 3 holdere fyldt med skønne papirer og tapeter, som kan bruges til kreative syslerier eller til at pakke skønne gaver ind i.

Jeg elsker at pakke gaver ind – og har også lige købt nogle nøgler med papirbånd. Jeg tror, at jeg primært faldt for dem, da de ligner garnnøgler. Når jeg pakker gaver ind, så finder jeg min gamle kasse frem – den er fundet i et gammelt arkiv, hvor den kun samlede støv. Nu samler den på bånd, bånd, små poser, gaveæsker, lidt mere bånd og en masse dimser og dippedutter.  Jeg elsker at pakke ind i smukt papir – og så pynte med bånd og en lille ekstra gave. Det hkan være i form af et lille ophæng eller broche.

Jeg elsker selv at få gaver – og er de pakket fint ind, så er det lige før jeg ikke har lyst til at åbne pakken! Men så er det jo heldigt, at min nysgerrighed altid sejrer, og jeg åbner pakken.

Nu skal holderne bare lige hænges op – jeg må hellere lige finde boremaskinen og komme i gang.

Tak for idéen Karen Marie

 

 

4 kommentarer til “Orden i papir og tapet…”

 • Kreativmor:

  Hej Unikarina

  Det er en super god ide med de poseholdere til tapeter og papirer. Den ide vil jeg nuppe til min kreative hjørne. Jeg har søgt på ikeas hjemmeside og fandt ikke poseholderen. Kan du ikke være sød at fortælle hvad de kalder dem på “ikea sprog”?

 • unikarina:

  Kreativmor: På “Ikea sporg” hedder den Rationell Variera Beholder – følg linket. Den koster 15 kr. God fornøjelse…

 • Kreativmor:

  Hej igen

  Tusind tak for hjælpen, nu er den nem at finde på deres hjemmeside

 • […] kan nemlig rigtig godt lide rødt. Det er nemt at finde det rigtige papir, når man lige har ryddet op i sit papir. Gaverne er pyntet med stjerner, som jeg lavede en masse af ved […]

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2021
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut