Gaveregn…

Dagen i dag skal bruges til at fejre min ene søster. Hun fyldte rundt i slutningen af april – og nu skal hun fejres. Jeg er sikker på, at dagen vil byde på masser af hygge, rigtig god mad og masser af grin.

Min søster skal selvfølgelig have nogle gaver – faktisk en mindre gaveregn. Jeg har selv pakket gaverne ind – jeg elsker at pakke gaver ind. Jeg har valgt det røde og hvide tema – min søster kan nemlig rigtig godt lide rødt. Det er nemt at finde det rigtige papir, når man lige har ryddet op i sit papir. Gaverne er pyntet med stjerner, som jeg lavede en masse af ved juletid.

Jeg er i gang med at strikke en trøje til min søster. Den er kun halvt færdig. Jeg får nu mulighed for at tjekke, om den passer. Eller om jeg skal regne opskriften om igen – og starte forfra. Indtil videre på hun så “nøjes” med de øvrige gaver. Den forreste, flade pakke er en hjemmelavet én af slagsen – men jeg kan ikke afsløre den endnu.

Nyd dagen…

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2021
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut