Der er pyntet til jul…

Jeg hører ikke til kategorien Gertrud Sand. Jeg kan godt lide, at der er pyntet til jul. Men jeg er til devisen “Lidt – men godt”. I år har jeg pyntet i hvide nuancer kun krydret med ganske lidt rødt.

 

Man siger, at julen er hjerternes fest – og normalt er hjertet et symbol, som jeg gerne bruger. Men jeg kan se, at der er sneget sig en masse lækre stjerner ind i årets pynt. De spiller godt op til de engle, som jeg også holder så meget af.

På ovenstående billede er der dog sneget sig et par hjerter ind – og nogle nisser. Nederst til venstre står et par af mine filtede nisser.

På billedet herover er der flere stjernestunder. Min kubusstage er pyntet med stjerner i keramik samt teak træ. Jeg kan godt lide det spil, som de to materialer giver hinanden. I vinduet hænger 3 store og meget smukke glasstjerner, som min mor har lavet. De er lavet i noget specielt glas, som ser ud som om der er frost på stjernerne. Min hvide keramikstage er pyntet med nogle smukke glaskugler i hvide nuancer. Nederst til højre er kurven til gaver. Der er kun nogle få stykker i bunden – men jeg er sikker på, at der i løbet af december kommer flere til.

 

Er du en Gertrud Sand? Er du til hvid jul? Eller er du til masser af farver? Hvordan pynter du?

 

En kommentar til “Der er pyntet til jul…”

  • Helle Jescika:

    Det ser rigtig smukt og enkelt ud. I sammenligning med dig, så er der lidt mere Gertrud Sand over mig. Jeg er til rødt, sølv og uld, rigtig mange af mine nisserog hjerter er hjemmelavet af uld (nålefiltning).

    Jeg er til det lidt gammeldags look.

    glædelig jul :O)

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2020
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut