Pakker…

I dag kom jeg endelig på posthuset med min hjertegave. I december lavede Trine og Marina en skøn indsamling til fordel for Mødrehjælpen. Jeg donerede både gave og penge – og kan stadig blive varm om hjertet, når jeg tænker på, hvor mange penge der blev samlet ind. Det var stort i både hjerte og sjæl.

 

Helene vandt den bunke, hvor min donation var i. Et gitterfiltet sjal, som kan varme hende hele året. Helene skulle rejse i julen, så jeg lovede at sende efter jul. Så sneg der sig sygdom forbi – men idag kom jeg endelig på posthuset.

 

I bunken af pakker, som blev sendt, var der også én til Pia. Pakken i Den kreative pakkekalender dukkede ikke op – så som plaster på såret har jeg sendt en pakke til hende. Håber hun bliver glad for den – trods forsinkelsen. Nogle gange forsvinder der desværre pakker i posten – og det gjorde der i dette tilfælde. Pia gaveven havde ellers brugt tid på at lave en skøn pakke – jeg har nemlig fået lov at se billeder af den skønne gave.

 

Men der er også dukket pakker op hos mig. Den anden dag kom der en pakke fra Dorit. Et smuk armbånd i sælskind sammen med et smukt kort. Tusind tak Dorit – dejligt at du ville være med i Den kreative pakkekalender.

 

Den anden pakke, som dukkede op, var fra Jytte. Min mor havde i julemåneden set Jyttes julemus i hendes header.

Jeg har haft fornøjelsen af at være på kursus sammen med Jytte – så jeg skrev til Jytte for at høre, om hun ville dele musen. Det ville hun gerne – så der kom et skønt eksemplar til mig. Tusind tak Jytte – både fra min mor og mig.

 

Jeg elsker bare pakker – både dem jeg giver, men også dem jeg får!

 

5 kommentarer til “Pakker…”

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut