Hjerternes fest…

Julen er hjerternes fest – og der er nogle, som har brug for hjælp. Mødrehjælpen mangler penge. Jeg er ikke selv mor – men jeg har en mor. Jeg vil derfor gerne hjælpe nogle mødre. Det gør jeg på to måder.

 

Jeg har doneret en gave til Hjerternes fest.  Denne gave kommer til at indgå i en af bunkerne af skønne gaver. Der bliver nemlig lavet 5 bunker med gaver – og der bliver 5 super heldige vindere.

Sjalet er filtet i det blødeste merinould i lilla, sort, grå, lime og pink. Skulle du ikke være den heldig at vinde dette sjal – så kan du filte det selv

 

Jeg har også doneret penge – for at støtte et godt formål, men bestemt også for at prøve lykken og se, om jeg ikke bliver én af de 5 heldige! 

 

Har du også lyst til at støtte en god sag – så kig forbi Hjerternes fest og se, hvordan du kan være med til at gøre en forskel. Jeg kunne dog godt tænke mig, at al den kærlighed og omsorg for vores medmennersker lod skinne igennem hele året. Der er brug for det. Så husk din næstekærlighed i både januar, februar, marts, april… ja hele året.

2 kommentarer til “Hjerternes fest…”

  • Ja du har ret. Det er hele året de er brug for kærlighed og omsorg for de allersvageste i samfundet. Lige først da jeg havde smidt ideen til give-a-way indsamlingen i Trines kommentarfelt fik jeg faktisk helt kvalme over mig selv fordi jeg synes det var lidt overfladisk. Alligevel tænkte jeg videre over ideen og Trine var så hurtig til at gribe bolden og til at skaffe gaver at det bare rullede. Nu er der skaffet julehjælp til den første familie (Tak for alle de lodsedler du har købt) og det er da kæmpestort. TAK.

  • […] dag kom jeg endelig på posthuset med min hjertegave. I december lavede Trine og Marina en skøn indsamling til fordel for Mødrehjælpen. Jeg donerede […]

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2021
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut