Når jeg nu er i træning…

Fredag efter arbejde tog jeg en tur hjem til min mor. Jeg var sammen med min mor, 3 søstre og nevø. Vi havde en råhyggelig aften – men den levnede ikke plads til strik. Vi var nemlig gået i spillemode – og her skulle vi virkelig koncentrere os! Men strikkeriet kan jeg jo altid indhente en anden gang.

 

Lørdag var vi på rundtur til de forskellige genbrugsbutikker i Struer. Der var mange andre, som havde fået samme idé. Det ene sted stod næsten samme sofa, som jeg lige har betrukket om. Facon, og stof var det samme – dog var hynderne bløde. Sjovt at falde over den lige nu, hvor jeg lige har lavet vores. Jeg faldt også over en masse smukke thepotter – men jeg blev enig med mig selv om, at den vi har er nok! Så det blev ikke til så meget genbrugsguld til mig denne gang – blot en gymnastikbold til en rund 20’er.

 

Jeg fandt også nogle skønne ting på udsalg – en smuk koksgrå skjorte fra Mosthaves. En sand klassiker. Endvidere blev det til en gul kjole i strik. Den er godt lavet i krudtgarn (akryl) – men jeg faldt for farven – og så kan den jo bruges som mønster til en udgave i uld!

 

Vi fik også kigget dybt i min mors garnskab. Der var noget meget smukt hør. Jeg tænker, at det kan blive til en smuk soltop – for jeg forventer en m e g e t varm sommer. Jeg trænger!

 

I garnskabet fandt jeg også noget sort mohair garn. Jeg tænker en let og luftig bluse…

Dejlige fund – som jeg glæder mig at få på pindene.

 

Men min mor synes, at når jeg nu var i træning – så ville hun gerne have betrukket sine spisbordstole om. Jeg havde derfor taget hæfteklammepistolen med hjem. Vi lavede et godt samarbejde med, at nogle fjernede gamle klammer og betræk – mens jeg klippede nye og begyndte at betrække sæderne om.

Min mor har nu 8 nye spisebordsstole. De 4 er stolene er faktisk nogle, som min bedstefar (morfar) lavede, da min mor var barn. De holder stadig – både i stil og træværk. Jeg synes, at det er rigtig dejligt, at vi kan hjælpe hinanden. Min mor broderer på den smukkeste pude til mig. Det bliver godt – og jeg glæder mig.

 

Jeg vil byde kæresten på frokost – og så tror jeg, at jeg vil fatte strikkepindene og slappe af.

 

Ha’ en fortsat dejlig søndag…

 

3 kommentarer til “Når jeg nu er i træning…”

 • Kirsten:

  Hej Karina
  Hvem er den sidste søster, hende tror jeg ikke jeg har oplevet?
  Det garn du efterlyste, er det magen til det sorte langhåret garn, så er det fra Ikast.
  Knus moster Kirsten

 • Kirsten:

  Hej igen, det garn du kalder hør, er godt nok hampgarn, det fortalte han da vi købte det, og det er fra samme sted som det sorte.

 • unikarina:

  Kirsten: Moster… Der jo nogle af os som fylder for 2 :o) så det var lige blevet til en søster mere! Jeg har fundet ud af hvor det sorte garn var fra… Det var faktisk ham jeg nævnte. Okay mht. hampgarnet…

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut