Kreativ blogger award…

Jeg har modtaget en Kreativ Blogger Award – faktisk hele 3 stk. af slagsen. Jeg er vild glad for dem – og er rigtig glad for, at I tænkte på mig.

Jeg skal gøre følgende:

A) Vise Awarden på min blog

B) Linke til den/dem jeg har fået den/dem af: 

Fra Inger Lise, som skrev: unikarina laver skønne ting, både syede og filtede og er så sød at hun deler ud af sine opskrifter.

Fra mette b, som skrev: unikarina laver både en masse kreativt fra strik og syning til madlavning som hun rundhåndet deler med os andre.

Fra Westmose, som skrev: Karina fik en af mine gaver i gave på vandring og jeg opdagede på den måde Karina´s kreative univers. Hold da op jeg kender ingen som Karina, der kan producere så mange flotte kreationer. Hun kan ALT og især hendes strik er jeg da blæst omkuld af :-)

C) Skrive 7 ting om mig selv:

1. Jeg er den yngste af 4 piger. Jeg er opvokset i en kreativ familie – med samvær, nærvær og kreativitet i højsæde. Jeg har lært utrolig mange kreative ting af både min mor og far. Det var en naturlig del af vores dag.

2. Jeg er uddannet konfektionstekniker (designteknolog) på Teko i Herning. Jeg har arbejdet i tekstilbranchen i mange år, hvor jeg har rejst meget. Her har jeg fået mange spændende oplevelser.

3. Jeg er en nørd… og en praktisk gris!

4. Jeg elsker katte. Vi har ikke børn – men vi har en skøn hunkat, som blev en del af vores lille familie for snart 10 år siden. Hun har en kæmpe personlighed med tendens til primadonna-nykker. Hun forstår at sno os om lillefingeren – og gør det ofte.

5. Jeg er kreativ med et kæmpe K – det kom nok ikke bag på jer! Jeg elsker at være kreativ i alle mulige afskygninger – elsker at prøve nye ting af. Mit problem er at begrænse mig – for det kreative sind vil hele tiden prøve nyt. Jeg får en masse idéer – og mine ting er sjældent planlagte. Ofte starter jeg med en råskitse – og den kreative idé tager form og udvikler sig undervejs i processen. Westmose skrev, at jeg kan alt… Jeg kan ikke hækle. Eller jeg kan hækle, mens jeg holder meget krampagtig på hæklenålen, tungen lige i munden og stærkt koncentreret. Det er er ét af mine mål for i år! Jeg vil gerne lære at hækle flydende og let!    

6. Jeg drikker IKKE kaffe. Jeg nyder derimod meget gerne et krus lækkert the. Når jeg skriver lækkert the – så mener jeg ordentlig the – ikke bare en flad og bitter pickwick the. Men en lækker the brygget med omhu af velsmagende theblade. Jeg nyder det gerne i selskab af et stykke chokolade og en bog.  

7. Jeg drømmer om endnu mere kreativitet i mit liv. Jeg har en drøm om kreativitet, formidling, billeder, skønne møder med andre kreative sjæle – forenet. Men jeg er ikke klar til at dele hele drømmen med jer endnu!  

D) Give awarden videre til 7 blogger – man er ikke forpligtet til at tage imod den Kreative Blogger Award.

Dette er rigtigt svært. Der er så mange skønne kvinder rundt omkring i blogland, som er så finurlige og kreative på hver deres måde. Denne Award er blevet sendt rundt til rigtig mange. I vilkårlig rækkefølge har jeg valgt at sende en Kreativ Blogger Award til:

1. Mette fra Faster Mette – jeg kan rigtig godt lide Mettes blog om stort og småt. Jeg synes godt om hendes kreative produkter – er vild glad for den skønne pung, jeg købte af hende. Mette var én af de første blogger, som jeg mødte “live”. Håber vi kommer til at mødes til kreative sysler.

2. Marina fra Badut – jeg kan godt lide hendes leg med ord og billeder. Hun har en masse skønne kreativiteter, som følger årets gang.

3. Hanne fra Akrylmalerier– jeg kan rigtig godt lide hendes billeder. Hun giver os et indblik i processen i de enkelte billeder – jeg synes, at det er sjovt at følge processen. Jeg krydser stadig meget kraftigt fingre for, at jeg vinder Hannes Give away!

4. Susanne fra Herlige hverdage – jeg “faldt over” Susanne, da hun skrev en kommentar på min seneste Give away. Hun rørte mig  – specielt da jeg læste hendes blog samt hendes hjemmeside om hendes store familie. Jeg beundrer hende og hendes familie for de valg, som de har gjort ved at vælge at være en stor familie – mor og far med 9 børn! Jeg skrev til Susanne  – og fik straks en varm hilsen tilbage!  

5. Yt fra Kludemutter – strikker spændende ting og leger også skønt med ordrene.

6. Kristine fra Kjær og Schmeling – jeg er vild forelsket i hendes smykker – og venter med længsel på at hun åbner en smykkeshop. Hun sysler også med andre skønne kreative ting.

7. Puk fra The Puk Project– kan ikke lade være med at være fascineret af hendes skønne hæklerier. Måske en lille smule “misundelig” på, at jeg endnu ikke behersker teknikken!  

Men der er så mange andre, som inspirerer mig, når jeg kigger forbi jer.

Endnu en gang af hjertet tak for den Kreative Blogger Award. 

 

 

8 kommentarer til “Kreativ blogger award…”

 • Kære Karina. Hold da op hvor blev jeg glad da jeg åbnede for Badut og så at du havde tænkt på mig. Min morgen er ellers kaotisk med et sygt barn og en hel masser jeg har måtte skubbe rundt på til andre dage. Dine ord herover har gjort det der var en rigtig sur morgen til en dejlig begyndelse. TAK for det.

  Angående awarden er jeg bange for at jeg må lade den ligge. Jeg har for længe, længe siden truffet det valg at Badut ikke fortrinsvis skrives til blogverdenen og derfor deltager jeg kun meget, meget sjældent i giveaways, bloglege og awards. Det er af samme grund jeg endnu ikke har deltaget i dine ellers helt skønne giveaways. Det er lidt et mærkeligt valg, jeg ved det, men jeg føler at det er det passer bedst til Badut sådan.

  Endnu engang mange, mange tak for dine dejlige ord. Du har gjort mig så glad.

 • unikarina:

  Marina – dejligt at din dag blev bedre. Jeg synes, at det er okay at tage sig nogle valg – og stå ved dem. Det betyder også at du har gjort dig nogle overvejelser med din blog – det har jeg stor respekt for. Som sagt vælger man selv, om man vil tage imod awarden.

 • Kære Karina!

  1000 tak for dine meget fine ord om mine ting.
  Det er super dejligt, når man får positiv respons på de ting man laver.

  Jeg vil meget gerne tage imod awarden (udfordringen) og fortælle lidt mere om mig selv.
  Men Karina! Hav tålmodighed med mig…..
  Lige nu nyder jeg en hel uges fri oven på fem mdr. uden en ferie.
  Jeg tillader mig selv at sove længe om morgenen, nulre rundt, spise som jeg lyster og i det hele taget ikke tænke så meget seriøst.
  Så ja! Som du måske kan se, er det ikke mange sammenhængende og fornuftige tanker, som kan passere gennem mit hoved i disse dage.
  Måske vil jeg hen sidst på ugen være i stand til at samle tankerne og lave et seriøst blogindlæg igen ;)

  Så ja! Tålmodighed er en dyd …..

  KH
  Kristine

  ps.
  Håber du er kommet i gang med lædermærkerne?

  og så har jeg taget dig på ordet og har fået arbejdet lidt mere seriøst med hjemmesiden til shoppen….den begynder at tage form ;)

 • unikarina:

  Kristine… Du tager bare udfordringen op, når du er klar. Håber du nyder en velfortjent ferie. Det gik ikke så godt med lædermærkerne. Jeg havde fundet nogle stempler til biler, men det “forsvinder” fra læderet igen! Jeg glæder mig for vildt til at se din shop…

 • Puk:

  Hej!
  Tillykke med din award – og tusind tak for at du giver den videre til mig. Jeg er ved at overveje, hvad jeg skal skrive om mig selv mm., så du hører fra mig, når jeg er klar:)
  KH Puk

 • unikarina:

  Puk: Du tager det op, når det passer dig! Glæder mig til at se, hvad du skriver.

 • Ihhh, Karina – hvor ER jeg glad for at du sådan “faldt” over mig – og jeg bliver da på det nærmeste rødmende af glæde over dine fine ord til og om mig og det liv vi lever – tak fordi du er så direkte – dét passer mig altid godt – og tak fordi du vil give awarden videre til mig – jeg tager frisk imod! Inden længe kommer der et indlæg med denne award på min blog – det kan du roligt regne med!:0)kh Susanne

 • unikarina:

  Susanne:Velbekomme – det kom fra hjertet af! Jeg glæder mig til at læse, hvad du skriver! Jeg kigger med…

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut