Jeg sprang over…

I går skulle jeg have været i gang med at sy betræk til hynderne i campingvognen. Men jeg endte med at lave overspringshandlinger.  I kender de der små syslerier, som er hyggelige – men egentlig ikke er dét, som man skulle lave.

 

Men jeg har ferie – og tiden er min egen. Hynderne skal nok bliver syet – på et tidspunkt. Faktisk går jeg i gang med dem i dag!

 

Men jeg fik bl.a. lavet nogle lysestager. I december havde Anne vist nogle glasstager, som hun havde pyntet med lidt masking tape. Den idé havde jeg gemt i “biblioteket” – og jeg fik lavet et par stykker.

Jeg tror, at de kommer i kassen med udstyr til campingvognen – for vi skal selvfølgelig også have stearinlys i campingvognen.

 

Så kiggede jeg på lidt strik. Jeg gik i gang med en sommerbluse i silke og hør. Mon ikke der kommer lidt mere sommer, så den kan komme i brug?

 

Og mens jeg sidder her og skriver, så dukker der en sød fyr op udenfor mit vindue i det kreative værksted. Han havde lige plukket en “dusk” til mig…

Smukke marguritter fra græsset – plukket før det blev slået. Jeg elsker at få sådan en buket – faktisk meget mere end en dyr buket fra blomsterhandleren. Jeg elsker det spontane i buketten – jeg elsker naturen. Og så elsker jeg selvfølgelig ham, som gav mig blomsterne…

 

15 kommentarer til “Jeg sprang over…”

 • Lis:

  Der skal også være hygge i cv,en så selvfølgelig også lysestager. De er rigtig smarte, og jeg hugger altså ideen, for jeg har nemlig også maskin tape.

  Har i margueritter på plænen, smukt.

  Kh. Lis

 • De er da megafine de lysestager der…og marguritterne i den gule vase er da meget meget smukkere end en buket fra blomsterhandleren! Go’ onsdag til dig

 • Trine:

  Hej Karina, hvor er de fine dine lysestager. Og skønt med blomster fra den udkårne, det bliver man aldrig træt af :-). Hvis du har mulighed for det, kan du så oplyse hvor du har det søde maskin tape fra, især det med målebåndet synes jeg er skønt?
  Mange hilsner fra Trine

 • unikarina:

  Lis: God fornøjelse med at lave lysetager…

  KirstenK: Tak i lige måde…

  Trine: Tapen med målebånd er fra Tigeren – købt for meget længe siden, så jeg ved ikke om de stadig har det.

 • Jeg synes det ser ud til at være noget rigtig lækkert og sommerligt garn. Kan du huske, hvor det er købt henne?

 • Ej hvor er de fine, må straks have skrevet maskin tape på indkøbsseddlen. Jeg har vist stadig 50 små glas fra vores bryllup stående (købt i Ikea) så er der da lidt at øve på, og måske give væk af!!
  Tak for at dele.
  Trine

 • unikarina:

  Trine: Mine glas er også fra IKEA – god fornøjelse

  Britt: Garnet er købt i Netto for et stykke tid siden…

 • Hvor er de fine dine overspringshandlinger. Jeg kan lige forestille mig farvespil i lysglassene. Det ser garanteret fantastisk ud. Bomuld/hør projektet ser lovende ud, og jeg glæder mig til at se resultatet.
  Du har ret, der er ikke noget som spontane buketter fra dem man holder af. God fornøjelse med campingudstyret, når du er færdig med at springe.

 • Pia:

  De er bare super geniale dine lysestager, rigtig god ide.
  Og ih, hvor jeg forstår dig mht. blomsterne, jeg elsker at lave buketter af grøftekantsblomster.

  Nyd ferien med de varme dag der kommer nu …

 • unikarina:

  Balles Bazaar: Spontane buketter er de bedste…

  Pia: HAr lige gået en tur og jeg elsker alle de blomster, som findes i vores natur. Jeg bliver så forundret over at se nye blomster…

 • Skønne overspringshandlinger :)

 • Aase Sangild:

  Ja, lysestagerne er rigtig søde. Har lige tjekket, om der er maskingtape hos Tiger. Det er der, men nok mest til skolebøger, børneværelser m.m. De er med jordbær, hjerter osv.
  Der findes sog også andre steder på nettet, men noget dyrere, bl.a. Lieum, Larum, leg, hvor der er mange forskellige mønstre.

 • Kirsten Grymer:

  Jeg kender godt det med overspringshandlinger. Men hvor er lysestagerne dog søde – og buketten, sådan en elsker jeg også. Knus Kirsten.

 • […] Lysestager med tape i forskellige nuancer… […]

 • […] De har været længe undervejs. Egentlig skulle de have været syet i min sommerferie – men jeg sprang over. Da jeg endelig kom i gang, startede jeg med at lave den første forkert. Ikke den bedste […]

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut