Nu med hynder…

Så fik jeg endelig syet de sidste hynder til campingvognen. De har været længe undervejs. Egentlig skulle de have været syet i min sommerferie – men jeg sprang over. Da jeg endelig kom i gang, startede jeg med at lave den første forkert. Ikke den bedste motivation. Men jeg fik da syet det første sæt til spiseafdelingen, før der blev dømt pause.

 

Så skulle jeg i gang igen, tænkte jeg, at jeg hellere måtte gå i gang med de store for at sikre mig, at der var stof nok. Jeg havde besluttet, at jeg ville klippe og sy én hynde ad gangen. Det skulle ikke være et samlebåndsarbejde. Gudskelov for det – for jeg lavede endnu en fejl. Jeg havde regnet forkert, så betrækket blev for smalt. Heller ikke den bedste motivationsfaktor. Men jeg fik dog lavet 3 af de store hynder, før der kom en pause igen.

 

Så var der andre ting, som skulle laves først. Men i dag fik jeg så endelig syet de sidste 3 hynder. Det er blevet godt.

 

Her det soveafdelingen…

 

Her er det spiseafdelingen…

 

Her slapper syersken af…

 

Som I kan se, så er der stadig projekter i campingvognen. Der skal males og sættes hylder op øverst. Der skal syes gardiner. Vi skal have fundet en løsning til nye bordplader. Der skal trækkes ledninger og laves lys. Der skal syes nogle farverige puder. Så der er stadig lidt at tage fat på.

 

Vi kommer ikke på ferie i den i år. Men vi kan nemt lige smutte ud i have og hygge i hulen, for selvom den ikke er færdig – så er der rart og hyggeligt.

 

9 kommentarer til “Nu med hynder…”

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".

Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen....

Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...

unikarina
Copyright © 2009 – 2017
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.

Få en mail med ugens indlæg...
Reklamer…
Pr 1. juli 2017 er der kommet nye regler omkring markedsføring på sociale medier og blogs.

Det betyder, at når jeg fremadrettet skriver om et produkt eller et firma, så skal jeg skrive, at det er reklame. Også selvom jeg gør det af fri vilje og ikke bliver betalt for det.

unikarina.dk vil fortsat være en reklamefri blog - forstået på den måde, at jeg ikke laver samarbejde med fimaer. Jeg nævner produkter og firmaer som hjælp til mine læsere. Jeg bliver ikke betalt for det. Jeg skal blot overholde markedsførings-loven.

Blogprisen 2016
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut
unikarina på Instagram…
Hvis du vil følge med, så finder du mig som unikarina
Eller følg med her...
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Strik 2016…
Strik 2015…
Strik 2014…
Strik 2013…
Strik 2012…
Strik 2011…
Strik 2010…
Strik 2009…
Bag svampet squashkage…
Shop med god samvittighed…
Bag nogle skønne boller…
Hold kaffen varm…
Klar til pudekamp…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Nemme Strikkerør…
Facebook…
unikarina på twingly…
Twingly BlogRank