Nu med hynder…

Så fik jeg endelig syet de sidste hynder til campingvognen. De har været længe undervejs. Egentlig skulle de have været syet i min sommerferie – men jeg sprang over. Da jeg endelig kom i gang, startede jeg med at lave den første forkert. Ikke den bedste motivation. Men jeg fik da syet det første sæt til spiseafdelingen, før der blev dømt pause.

 

Så skulle jeg i gang igen, tænkte jeg, at jeg hellere måtte gå i gang med de store for at sikre mig, at der var stof nok. Jeg havde besluttet, at jeg ville klippe og sy én hynde ad gangen. Det skulle ikke være et samlebåndsarbejde. Gudskelov for det – for jeg lavede endnu en fejl. Jeg havde regnet forkert, så betrækket blev for smalt. Heller ikke den bedste motivationsfaktor. Men jeg fik dog lavet 3 af de store hynder, før der kom en pause igen.

 

Så var der andre ting, som skulle laves først. Men i dag fik jeg så endelig syet de sidste 3 hynder. Det er blevet godt.

 

Her det soveafdelingen…

 

Her er det spiseafdelingen…

 

Her slapper syersken af…

 

Som I kan se, så er der stadig projekter i campingvognen. Der skal males og sættes hylder op øverst. Der skal syes gardiner. Vi skal have fundet en løsning til nye bordplader. Der skal trækkes ledninger og laves lys. Der skal syes nogle farverige puder. Så der er stadig lidt at tage fat på.

 

Vi kommer ikke på ferie i den i år. Men vi kan nemt lige smutte ud i have og hygge i hulen, for selvom den ikke er færdig – så er der rart og hyggeligt.

 

9 kommentarer til “Nu med hynder…”

 • Den er godt nok blevet fin…

 • Pia:

  Tja, hynder er slet ikke så ligetil, som man umiddelbart tror det er …
  men det ser da fint ud :)

 • Tante T:

  Den er SÅ fin!
  Skulle jeg nogensinde blive campist, så er dette stilen :)

 • Den liver så lækker – den campingvogn :)

 • Mette Bossow:

  Hvor heldigt du ikke klippede det hele på en gang! Mon man nogen gange har på fornemmelsen at det vil gå galt?! Men fint ser der ud – så u-campingvognsagtigt på den fede måde!!

 • Inger Krohn:

  Super cool camper – den kan du godt være bekendt at tage med ud i verden. Fedt at I stille og rolig kom i mål med dette projekt. Kram fra søster

 • […] blev det tid til syning af betræk til hynderne. Det tog lidt tid, men det blev godt, da de var […]

 • Rebecca christensen:

  Hej, jeg skal selv igang med at sy betræk til hynderne i den gamle campingvogn vi lige har købt. Hvordan lavede du mønsteret til dem? Det er lidt et overskueligt projekt inden man kommer i gang ;-)
  Vh Rebecca

 • unikarina:

  Rebecca: Det er et lidt større projekt at skulle forklare på skrift. Er der ikke nogle gamle betræk på hynderne, som du kan kigge lidt på? Men som udgangspunkt, så skal du have målt op – og hvis det er større hynder, så skal du evt. lave lynlås på 2 sider.

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2021
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut