Jeg er rørt…

For et stykke tid siden havde Kristine fået den skønneste gave fra Lotte. Der var bl.a. nogle lange, hjemmestrikkede sokker. Så smukke – og jeg blev en kende “misundelig”. Jeg kommenterede, at hvis Lotte solgte hendes sokker – så var jeg interesseret. Jeg kan nemlig rigtig godt lide sokker – men jeg kan ikke lide at strikke dem selv. Jeg har selv strikket et par – jeg er super glad for dem, men det bliver ved det ene par.

Ved I hvad? Lotte sendte mig en mail. Hun ville gerne strikke sokker til mig – jeg skulle bare sende garn. Hold fast hvor blev jeg glad – og med lynets hast fik jeg sendt garn. Tænk hvis hun ombestemte sig.

I går ankom pakken – men vi var ikke hjemme, så jeg måtte vente til i dag. Der var de skønneste, lange sokker, som bare passer så perfekt. De er strikket i et struktur- samt ribmønster.  Men foruden disse var der også et ekstra par – i rester og som var en forsinket fødselsdagsgave. De er også skønne.

Jeg tør næsten ikke sige højt, at jeg glæder mig til sokker-vejr, for jeg er stadig glad for at gå i sandaler og bare tæer.

Jeg er super glad for mine 2 par nye sokker. Jeg er samtidig så rørt over, at en vildfremmed vil glæde mig med nogle sokker. Lotte – af hjertet tak. Som aftalt skal der sendes noget den anden vej. Jeg ved, hvad det skal være – og jeg glæder mig så meget til at kreere det specielt til Lotte.

12 kommentarer til “Jeg er rørt…”

 • Ulla:

  Hvor er du bare heldig……
  Tillykke med dine lækre sokker….

 • med regnvejret i dag, er der næsten basis for en indvielse. Hvor er det lækkert at I kan bytte evner og glæde hinanden :)

 • Det er bare kram, det der :) Hurra for Lotte.

 • Vivian Bressig:

  Dejlig side, men vil gerne afmelde nyhedsbrev – tak for dennegang!
  Vh. Vivian

 • unikarina:

  Vivian: Jeg har afmeldt dig – men faktisk kan man afmelde sig selv – lige der hvor man melder sig til.

 • Mette:

  Hej Karina. Dejlige sokker. Ved du hvor man kan finde opskriften? Tænker på de grå med grønne striber. Tak :)

 • unikarina:

  Mette: Desværre – jeg har ikke selv strikket dem

 • […] i oktober/november lavede jeg en byttehandel med Lotte. Hun skulle strikket endnu et par strømper til mig. Jeg skulle så sy et strikkepindeetui til hende. Lotte var hurtig på […]

 • Ulla:

  Jeg er også helt vild med de lækre grå sokker med grønne striber og har faktisk noget ragsokke-garn liggende. Ville blive rigtig glad, hvis du kunne lokke opskriften fra Lotte – evt. i en direkte mail :-)

 • unikarina:

  Ulla: Sokkerne er lækre – og nej jeg vil ikke lokke en opskrift fra Lotte. Jeg har en politik omkring at dele opskrifter – dog vil jeg gerne fortælle navnet på opskriften, og hvor den kan købes, men jeg kender den ikke i dette tilfælde.

 • Ulla:

  Tror jeg har fundet opskriften på drops design opskrift nr. 109-30

 • unikarina:

  Ulla: dejligt. God strikkelyst :o)

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut