Julemarked i Odense…

Bilen er pakket og jeg er på vej til Århus. Her henter jeg  min ene søster – og herefter går turen til Odense. Vi skal nemlig til Fyns lækreste Julemarked. Vi glæder os. Først og fremmest til at være sammen – til at hyggesnakke. Men også til at snuse rundt på et forhåbentligt fedt julemarked – fyldt med inspiration og fristelser. Jeg håber på at få købt en julegave eller to. Jeg får sikkert også købt en gave eller to til mig selv.

Jeg glæder mig til at se den mangfoldighed af kreativiteter, som stedet kommer til at bugne af. Jeg glæder mig til at indsnuse kreativiteten, håndarbejdet, kunsthåndværket og glæden ved at skabe. Jeg glæder mig til at hilse på en masse kendte og ukendte bloggere. Jeg glæder mig til at spise lækker frokost i skønt samvær. Jeg glæder mig…

Jeg har lavet en lille ting til min søster – bare fordi hun altid er så hjælpsom. Det er ikke noget stort og vildt!

Det ligger indeni dette takkekort, som er dekoreret med ét af mine første broderier. Da jeg monterede det, fandt jeg en lille fejl. Sådan én jeg tager til mig og lærer af! Det sjove med det broderede er faktisk, at min søster er meget dygtig til at brodere. Hun har broderet rigtig mange ting. Bl.a. har hun broderet juletræstæpper til både min mor, vores 2 ældste søstre og mig. Når vi når lidt længere i julerierne, skal I nok få lov til at se mit juletræstæppe.

Ha’ en rigtig god dag. Måske ses vi i Odense…

6 kommentarer til “Julemarked i Odense…”

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2020
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut