Filteteknik til engleblid bordløber…

Der er flere, som har spurgt til, hvordan jeg har lavet den engleblide bordløber. Hvis man havde haft et vågent øje – så havde jeg faktisk lagt et link ind, hvor jeg henviser til at nunofilte.

 

Jeg har brugt teknikken at nunofilte til bordløberen. I indlægget om nunofiltet sjal har jeg lavet en guide til, hvordan jeg nunofilter. Man kan også gøre det med en tørretumbler – men det har jeg ikke og har derfor heller ikke erfaring med denne metode.

 

Til bordløberen har jeg brugt et stykke forfiltet uld (nålefilt), som er købt i metermål. Du kan selvfølgelig også selv lave denne del selv – men man kan også springe over hvor gærdet er lavest!

 

Jeg har brugt pongeesilke til kjolen. Det er silkestof i metermål. Det er helt glat ved  starten – men krøller sammen undervejs i filtningen.

 

Englens ansigt og fødder er lavet af tussahsilke. Det er en fiber, hvor jeg har taget nogle totter, som jeg blot har formet til cirkler.

 

Vingerne er lavet i chiffon med et velourbladmønster.

 

Glorien og stjerne er lavet i en slags tyl i guld. Både chiffonen og tyllet har jeg fundet i en stofforretning for flere år siden. Men jeg er sikker på at du kan finde et alternativ til det.

 

Så er det bare op til dig at lave dine egne engle – eller nisser eller, hvad du har lyst til at dekorere din bordløber med.

 

God filtelyst…

 

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2021
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut