Sidste frist…

 I dag er det sidste frist for at tilmelde sig den kreative pakkekalender. Det er sidste frist for at sørge for, at jeg har alle de oplysninger, som jeg skal bruge for at lægge puslespillet. Hermed mener jeg navn, adresse og blog. Mht. til billedet af jeres pakke – så skal I vente med at sende det, til I har modtaget en mail fra mig med adresse, åbnedato og instruktioner. I ved, at I er med i pakkekalenderen, når I har modtaget en mail med en bekræftelse fra mig. Den får I nemlig først, når jeg har alle de rette oplysninger.

 

Torsdag går jeg i gang. Jeg skal ryste posen, pusle, administere, holde tunge lige i munden og sørge for, at det falder på plads.

 

Jeg vil gøre en stor indsats for, at I vil modtage en mail fra mig i den kommende weekend. En mail med alle de oplysninger, som I skal bruge for, at vi kan åbne en kæmpe pakkekalender i december. For der er nemlig rigtig mange, som har meldt sig til – og det betyder, at vi skal åbne mange, kreative gaver. Jeg glæder mig…

5 kommentarer til “Sidste frist…”

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut