Den kreative pakkekalender 2011…

DER ER LUKKET FOR TILMELDING…

 

Sidste år startede Den Kreative Pakkekalender. Der var rigtig mange, som legede med – og mange spurgte allerede dengang, om Den Kreative Pakkekalender ville komme igen næste år.

 

Nu er vi nået til næste år. Jeg spurgte i sidste uge, om I ville lege med – og om feed back til konceptet. Der kom mange tilbagemeldinger om, at man gerne ville lege med, og at konceptet var godt.

 

Så nu starter jeg kælken – og lader den suse ned af de sneklædte bakker. Jeg håber, at du vil lege med igen – eller for første gang.

 

Reglerne- som bedes læst grundigt igennem:

#1 Jeg søger en række bloggere, som hver især laver en kreativ, hjemmelavet gave. Prisen på gaven skal være indenfor rimelighedens grænser… Altså ikke for dyr og ikke for billigt. Men dejlig kreativ!

 

#2 Jeg ryster posen blandt alle tilmeldte, og hver blogger får tildelt gave-ven. Det er vedkommende, som du skal sende gaven til. Endvidere får du en modtager-dato. Det er den dag, hvor gaven sidst skal være ankommet til modtager! Det er vigtigt at overholde dette, så modtageren kan åbne sin gave på den rigtige dato. Husk at fortælle modtager hvem som er afsender.

 

#3 Hver blogger får hver en åbnedato. Denne dag skal du åbne din tilsendte pakke, lave et indlæg på din blog, hvor du viser pakken frem samt linke til afsenderen. Det er også vigtigt at overholde “åbnedatoen”.

 

#4 Afsender må gerne lave en teaser på sin egen blog, før gaven sendes. Men selvfølgelig uden at afsløre indholdet – samt hvem den er til.

 

#5 Hver morgen fra 1. – 24. december vil der hos unikarina være et link til bloggen, hvor du kan se dagens pakke. Forhåbentligt kan du blive inspireret til nye projekter eller gaver.

 

Har du lyst til at være med? Så skriv gerne en kommentar herunder at du deltager. Men du er først tilmeldt, når du har sendt følgende oplysninger (og alle på én gang) på mail – samt du har fået en bekræftelsesmail retur. Jeg dobbelttjekker ikke kommentarer og mails med tilmelding – det er jeres eget ansvar for at være med i legen

 

Navn

Adresse

Blogadresse (hele www-teksten)

 

HUSK nu den postadresse – for ellers kan der jo ikke sendes en pakke til dig!

 

Tilmelding er senest lørdag d. 12. november. Vær opmærksom på at i år er der et maksimum på antallet af deltagere. Så det er først til mølle…

 

Jeg vil søndag d. 13. november ryste posen med alle tilmeldte samt lægge puslespillet. Denne dag vil alle bekræftede tilmeldte modtage en mail med jeres gave-vens oplysninger, din modtagedato samt åbnedato. Tjek derfor venligst din mail kort tid herefter – også dit spamfilter. Har du fået en bekræftelse på, at du er med – men ikke har modtaget en mail d. 13. november – så skriv til mig igen!

 

Hvis du bliver itvivl om reglerne – så læs dem igen. Øverst på bloggen kommer der en fane med Pakkekalender – her vil du nemt og hurtigt kunne finde reglerne med uddybende tekst!

 

Du er velkommen til at bruge nedenstående billede i din sidebar – gerne med et link! Billedet er lavet i str. 300 x 300  px og er lavet i png.format.

 

Jeg ved at rigtig mange sidste år hyggede sig med at lave en kreativ gave til fremmed – samt at modtage en gave fra én, som man måske ikke kendte. Jeg håber, at du har lyst til at lege med. Til at være med til at glæde en anden med en kreativ gave og ikke mindst selv blive glædeligt overrasket. Jeg glæder mig meget til at høre fra jer.

 

P.S. Hvis I synes, at jeg lyder lidt skrap i regelsættet – så er det, fordi jeg sidste år gjorde mig nogle erfaringer. At jeg brugte rigtig meget tid på spørgsmål, som man nemt kunne have besvaret selv, hvis man lige havde læst reglerne en gang til! Håber ikke det skræmmer nogle væk – det er blot for at give mig mere tid til at spise æbleskiver og lave kreative gaver!

 

38 kommentarer til “Den kreative pakkekalender 2011…”

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut