Med andre øjne…

Ved I hvad? Jeg har gået og kigget på mit broderede billede. Jeg var egentlig meget glad for det. Holder meget af ordene. Men lige pludselig slog det mig…

 

 

Det ligner de dér gamle broderede billeder med bibelvers!!!! Jeg kan huske, at de hang i det missionshus, hvor jeg gik til spejder som barn. De har sikkert også hængt i nogle af de hjem, som jeg kom på besøg i.

 

Nu har jeg så pludselig en aversion til mit broderede billede. Den skal jeg lige tygge lidt på. Forhåbentligt går det over igen.

 

13 kommentarer til “Med andre øjne…”

 • Det var faktisk min første tanke, men da det ikke er en guldramme, og da ordene er så gode, så synes jeg at den er rigtig fin. (-og ikke smålumret kristen – hvis du forstår ?)

 • Charlotte:

  Karina, det var præcis min tanke til at starte med. Men jeg synes faktisk, at det er “moderne” på den tilpas fede måde, i stil med Keep Calm og tekster i samme stil. -Og så er teksten bare SÅ sød og giver stof til eftertanke. Jeg håber din avesion er forbigående.
  Hilsen Charlotte

 • Charlotte:

  Rettelse: aversion ;o)

 • Dina:

  Ja, det går da virkelig ikke!!! Skynd dig at sende det til Fredericia :-). Ha, ha, nej holdt nu. Det er totalt fedt….
  Hilsen Dina

 • Mette WK:

  Kan godt se det, men gør det noget? Altså, de citater, der hænger i de kristne hjem betyder jo også noget for modtageren, ligesom du finder mening i disse ord… Jeg synes den er fin. Og trods alt ikke så tacky med guldramme og krummelurer, som min farmors’ broderede budskaber (hun var meget troende). ;-)

 • Jeg synes det er så fint i al dets enkelhed. Alternativet kunne være en broderet baggrund, hvis det er f.eks. skrå striber eller lign. vil det måske afhjælpe lidt (men det kan jo også ende med at gøre det endnu mere bibelsk, i dont know). Man kunne også brodere vokalerne røde eller grønne, så ville det matche dit jyde-vers.

  Personligt ville jeg lade det være, men jeg forstår godt dine tanker

 • Conny:

  En lysegrøn passepartout ville gøre en forskel :)

 • Sonja:

  Dejlig hjemmeside med super gode ideer. Men forstår egentlig ikke din aversion mod bibelvers, når du nu går ind for rummelighed! :) For mig er biblen smækfyldt med livsvisdom og gode ord, men måske fik du dem serveret på en utroværdig måde i din barndom?!…Dit broderede billede er super flot og ideen med farvede vokaler snupper jeg lige til en anden ide, så tak og takker for de mange gode inspirationsideer på siden… forsæt endelig med det :)

 • Inge:

  Nej nej nej, du må ikke lave det om eller sætte det væk! Det er jo netop fint, fordi det minder om de der gamle kristne vægstykker…men har et helt andet budskab.

  (Ikke fordi der er noget i vejen med det kristne budskab altså…)

  Jeg har broderet små personlige sentenser til flere af mine kære.Blandt andet “Homo sweet homo” til min homoseksuelle eksmand :-) (Ja, jed ved godt at tusindvis af andre har broderet netop det :-))
  Hos ham og hans mand hænger det på hæderspladsen over klaveret…

  Langt pip, som det første fra mig. Jeg læser din blog rigtig ofte – du er så dygtig og inspirerende :-)

 • unikarina:

  Tusind tak for jeres kommentarer… Jeg synes, at det er rigtig fedt med jeres tilbagemeldinger. Jeg er glad for jeres råd om “forbedring”.

  Men Sonja skrev faktisk noget som satte tankerne ekstra i gang. Hun kunne ikke forstå min aversion mod bibelvers – når jeg går ind for rummelighed. Hun ramte et ømt punkt. Jeg har faktisk tænkt lidt mere over det. Selvfølgelig skal billedet hænge fremme. Det skal minde mig om at gøre tingene med hjertet – gerne i forbindelse med mit håndarbejde. Det var jo tanken med billedet. Men nu er billedet også en lille påmindelse om min rummelighed. For selvom jeg anser mig for et rummeligt menneske – så er der vel altid nogle punkter, som tricker én – ting, hvor man kan arbejde med sin rummelighed. Af hjertet tak Sonja…

  Inge – jeg er super vild med, at du giver din eksmand et broderet billede. At du viser rummeligheden – at I ikke mere er – men at du rummer ham som den han er nu! Smukt…

 • Sonja:

  Så kom jeg forbi igen…:) ja rummelighed er en svær størrelse og vi har sikkert alle “ømme” punkter. Men rummelighed er ikke nødvendigvis en accept af alle ting, for så bliver alt jo lige godt og det er det jo nødvendigvis ikke, men respekt og åbenhed gør at vi bliver klogere og ikke snyder os for livsvisdom som kan forny/berige vores liv.Nå, men det her er jo ikke en livsfilosofi blog,;) men for skønne kreative udfoldelser, så nu vil jeg surfe videre … endnu engang tak for gode ideer :)

 • unikarina:

  Tak Sonja…

 • Jane persson:

  Hej! Dejlig blog – første gang jeg kigger ind. Lige et forslag til dit broderi (som jeg synes er rigtig fedt) hvis du vil trække den i en lidt anden retning så giv det en kant rundt om i en fed farve – kunne være stærk orange, rød eller lyseblå så tror jeg at “følelsen” går fuldstændig væk :). Kigger ind en anden dag! Venligst jane

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2020
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut