Broderi workshop…

Jeg har snuset ganske let til broderiets verden i form af korssting og nogle ganske få franske knuder. Jeg har længe gerne ville lære mere. Jeg synes godt om idéen med at “tegne” med garn/tråd.  Jeg er ret begejstret for Karen Maries broderier – og hun afholder kurser. Kan I huske, at jeg skrev i sidste uge, at jeg havde lavet en fed aftale?

 

Jeg har nemlig lavet en aftale med Karen Marie om at afholde broderi workshop hjemme hos mig. Der er lidt tid endnu – for det er først

lørdag d. 9. februar 2013 kl. 10 – 16

 

Inspiration…

Billeder efter aftale lånt af Karen Marie

 

Jeg skal selvfølgelig ikke have eneundervisning. Der er nemlig plads til 8 omkring bordet/stuen foruden Karen Marie. Der er 6 pladser tilbage  – og har du lyst til at være med, så kan du booke plads hos Karen Marie, som ordner alt det praktiske vedr. betaling og information omkring adresse (jeg bor i 9560 Hadsund).

 

Selve kurset kan du læse mere om hos Karen Marie lige her. Du skal være opmærksom på, at kurset denne dag er på 6 timer – og dermed kun koster 950 kr.

 

Da jeg ikke selv er stor fan af madpakker – så jeg sørger for frokost og andre lækkerier for 50 kr. pr. deltager. Disse betales til mig på selve dagen.

 

Jeg håber, at du har lyst til at lege med nål og tråd sammen med Karen Marie og mig. Jeg kan faktisk næsten ikke vente til det bliver februar…

 

8 kommentarer til “Broderi workshop…”

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut