Shop løs med god samvittighed…

Året rundt, verden over bruges der tonsvis af plasticposer. Vi ved alle, at det ikke er godt for miljøet.  Vi har alle en mulighed for at gøre noget ved det – nemlig at spare plasticposen væk ved at bruge poser, som kan bruges igen og igen. Jeg bruger selv en shopping bag (indkøbsnet), når jeg handler. Jeg har faktisk 2 stk., som hænger ved min jakke, så jeg husker at få dem med, når jeg skal handle.  Jeg har lavet en feminin og maskulin taske – for ellers ville kæresten ikke hjælpe med at handle!!!Shopping bag

Du har også muligheden for at sy en shopping bag til dig selv – følg denne vejledning og shop løs med god samvittighed…

 

7 kommentarer til “Shop løs med god samvittighed…”

 • Super flotte indkøbsposer – også federe at flashe på alle måder :o)

 • unikarina:

  Tak mette b – ja de er en del kønnere end plasticposerne!

 • Marianne Roggenkamp:

  Hej Karina. Vil du venlist sende mig opskriften på, hvordan man folder en æske, da jeg troede, at jeg havde gemt din hjemmeside – som er en god hejmmeside – om foldning af æsker under mine favoritter, men nu har er din hjemmeside ændret – hvilket jo er godt, for så er der flere gode ting at se på – men jeg vil meget gerne kunne folde en æske, da jeg skal til en eller to konfirmationer, hvor jeg gerne vil kunne bruge en hjemmelavet æske til gavebrug. Mange tak for hjælpen. Hilsen Marianne – som også holder af være kreativ.

 • unikarina:

  Marianne: Tak for de fine ord. Der er kun fjernet nogle billeder for at gøre siden lettere at oploade. Men hvis du går under SØG & DU SKAL FINDE ude i højre kolonne, kan du søge på æske og du kan finde de trekantede æsker!

 • Sabine:

  Hvor finder du gjor i gul ? … har været i stof 2000 de har kun sort og hvid… Kan du hjælpe??

  MVH

  Sabine

 • unikarina:

  Sabine: Jeg ved faktisk ikke hvor man kan få gjord i gult. Jeg har købt mit i Stof & Stil – men det var sort. Et alternativ er, at du selv syer dem. Jeg har en taske, hvor jeg har syet gule stropper ved at sy det af gult stof. Vend tilbage, hvis du har brug for hjælp til dem.

 • Mette:

  Kære Karina
  Hvor er det en fin hjemmeside. Jeg elsker at følge din side og bliver meget inspireret. Et af mine mål er at lære at sy her i efteråret og noget af det første må helt sikkert være denne taske. Men vil høre om du evt. vil sælge en, da de er så fine?
  Tak for utrolig god inspiration og jeg har lige fået mine forældres saftpresser fra 70`erne efter jeg læste dit indlæg. Det må jeg også prøve.
  Kh. Mette

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut