Puder til nevøen…

Det andet gavekort, som jeg gav til jul, var til kærestens ældste nevø. Han er lige flyttet i lejlighed – og manglede nogle puder.  Jeg skulle komme med nogle idéer – og han skulle godkende. Han vil nemlig ikke have hvad som helst. Knægten er bilgal – så jeg havde tænkt i vilde planer om grafisk tryk af hans egen bil. Men det, synes han, var for nørdet!

 

Hans lejlighed er indrettet i sort og hvidt – med et strejf af sølv! Så det endte i sort hør med sølvtryk – samt en enkelt pude i en skøn farve. Og jeg pressede ham ikke til den valgte farve – jeg godtog det blot straks, da farven kom op!

Jeg håber, at nevøen bliver glad for puderne.

 

Men da jeg var i gang med at sy puderne, så var jeg fristet til at sy en ny stak til os selv. Men jeg er bare så glad for dem, vi har…

Jeg kan godt lide stoffet med bomberne, de sorte og beige striber, de grønne klatter, de orange lyspunkter og ikke mindst puden fra Hanne. Den er som syet til min stak puder!

 

Så i første omgang er de blot blevet vasket – og er kommet tilbage til sofaen! Puderne har jeg syet efter min egen vejledning til puder med skjult lynlås. Hvis du trænger til nye puder, så prøv denne vejledning – den er nem at sy. Som sagt er den med skjult lynlås, som gør det let at tage betrækket af og vaske det!

 

2 kommentarer til “Puder til nevøen…”

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2020
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut