Nyt værktøj…

Patchwork værkstøjJeg har købt nyt værktøj til den kreative afdeling! Jeg har været i Fakta og har købt en skæremåtte, rullekniv samt en patchwork lineal. De har hver kostet 29 kr. – yderst billigt. Jeg har ikke prøvet dem endnu – end ikke pakket dem ud. Så jeg kan endnu ikke fortælle, hvordan kvaliteten er.

 

Nu er det ikke sådan, at jeg normalt syer patchwork. Men jeg har set en tunika, hvor bærestykket var lavet i patchwork. Derudover drømmer jeg om at få brugt mine stofrester til et patchworktæppe!!

Jeg gik til patchwork sammen med min mor, da jeg gik i 8. klasse. Det var smadder hyggeligt. Men jeg indså hurtigt, at jeg ikke er til slow-patchwork – altså at sy i hånden. Nej jeg er til fast-patchwork på maskinen.

Efter turen i Fakta, var jeg et smut forbi biblioteket for at låne nogle bøger om patchwork til inspiration og drømme. Der er rigtig mange at vælge imellem – men jeg fandt frem til nogle stykker, som kunne hjælpe mig med idéer og ikke mindst teknikker.

P.S. Der findes også meget hjælp at hente her

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2018
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Få en mail med ugens indlæg...
Sociale medier…
unikarina på Instagram…
Shop med god samvittighed…
Enkel nøglering i læder…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut