En variant af min shopping bag…

Jeg har lavet en variant af min shopping bag. Jeg har købt et stykke stof i IKEA – smukt solskinsgult med hvid kæmpeblomst. Jeg har valgt bare at bruge stoffet, som det er – uden at sy det sammen andre stykker stof (pånær foeret). Nogle gange er stof bare så smuk i sig selv, at det bare skal  “tale for sig selv”.

Jeg har taget udgangspunkt i min shopping bag – men har syet nogle anderledes hanke på samt tilføjet en inderlomme samt trykknapper.

Har du lyst til at sy dig en ny shopping bag – kan du følge processen her:

– Ydrestof og foer er klippet 100 x 52 cm

– Inderlomme er klippet 16 x 26 cm

– Hanke er klippet ca. 145 cm lange

Placér hanke efter ovenstående tegning.

Sy hankene på – 2 mm fra kant af båndet. Sy en forstærkning øverst på hanken – følg ovenstående billede. Forstærkningen sidder ca. 5 cm fra øverste kant.

Fold 1 x 1 cm langs øverste kant af inderlommen. Pres 1,5 cm til vrang langs de øvrige kanter – og sy inderlommen på foerstoffet. Sy en ekstra lille lomme til mobilen – ca. 8 cm fra den ene kant.

Sy ydreposen og inderposen sammen. Hvis du er i tvivl om hvordan  – læs syvejledningen på min shopping bag her.

Når tasken er syet sammen – skal øverste kant på tasken have en stikning. Jeg har valgt, at foeret ikke skal være synligt fra ydresiden. Et tip er at folde den øverste kant på ydrestoffet således det bliver synligt (1 – 2 mm) på foersiden. Se oven- stående billede. Stik 2 mm kant hele vejen rundt.   

Jeg har placeret en tryklås i hver side af tasken – dette for at det er muligt at lave den smallere foroven. Men også for at kunne gøre den større, hvis man skal have mange ting i tasken. 

God syfornøjelse…

9 kommentarer til “En variant af min shopping bag…”

 • Hvor er den skøn!
  Det er altså bare super fedt, at du deler så mange af dine kreative udfoldelser, så andre kan gå i gang med lignede projekter.

  Hilsen Ditte (der vidst snart skal have symaskinen op at køre)

 • Du er altså så dygtig og dine vejledninger er altid så lette at følge. Endnu en gang tak!
  Karina, jeg har linket til dig som min “dagens blogger”. Jeg håber det er i orden?

  Klem fra
  mette

 • Jette Larsen:

  Hej, hvor er den bare fin. Min svigerdatter havde også været i Ikea igår og købe stof til duge til havefest imorgen. Hun nævnte også noget gult stof med store blomster på, som hun havde set derude og godt kunne lide. Nu kan jeg jo se det her hos dig. Rigtig nydeligt. Hilsen Jette og god weekend

 • unikarina:

  Ditte: Jeg deler gerne… lyder som en god idé at finde symaskinen frem og komme i gang med at være kreativ. God fornøjelse.

  mette b: Tak for roserne – og tak for at være “Dagens blogger”

  Jette Larsen: Tak – sjovt at din svigerdatter har kigget på samme stof, som jeg lige har syet i. God weekend til dig også

 • Reke:

  Hej Karina,

  Sikke en inspirerende hjemmeside/blog, du har dig. Jeg melder mig fluks som fast læser og glæder mig til at følge dig fremover :)

  Mange hilsner
  Reke

 • Losarinas mor:

  Lækkert stof ! Og du er så flink til at dele- tak :-)

 • Tænk inden jeg ‘kendte’ dig kunne jeg slet ikke lide gult – det er du ved at ændre på..

 • Jette Larsen:

  Hej Karina, tak for oplysningen. Jeg var ikke lige klar over hvad det kunne betyde, hvis jeg ikke skrev adressen fuldt ud. Det har jeg så gjort ved denne kommentar. Godt der er nogen som dig der kan give en hjælpende hånd:) Hav en god weekend. Hilsen Jette

 • […] Ved åbningen øverst har jeg placeret et par tryklåse i hver side. Det gør det muligt at udvide åbningen, så man nemt kan putte i samt tage ud af tasken. Det er samme detalje, som jeg brugte på min variation af shopping bag. […]

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2022
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Til salg…
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2021…
Strik 2020…
Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut