27 + 1…

Lørdag d. 13. august er der blogpicnic på Sjælland. Jeg blev spurgt, om jeg ville lave 27 små gaver, som kunne komme i de goodie bags, som deltagerne modtager samt 1 gave til tombolaen. De er sendt nu afsted til Sjælland – jeg håber, at de bringer lykke hos modtagerne.

Som I kan se, så holdte jeg regnskab med projektet på min tavle på døren. Når de enkelte projkter er i mål, så får det et lille hjerte. Hemmeligheden på To do listen var gaven til min svigermor.

 

Gave til familiefesten har endnu ikke fået et hjerte – der er stadig lidt tid at løbe på. Jeg har heller ikke fundet ud af, hvad det skal være. Det skal kunne bruges af mænd, kvinder i forskellige aldre samt børn. Har I nogle gode idéer – så tages de imod med kyshånd.

 

6 kommentarer til “27 + 1…”

 • Jamen altså- jeg glæder mig for vildt til den goodiebag– har nemlig meldt mig til, som en fødselsdagsgave til mig selv.. Juhu.. Hav en god dag!

 • Conny:

  Halstørklæde, julenisse (lidt udenfor sæsonen, men lige pludselig er den der, julen), gavekort til en overraskelse som Karina bestemmer, hjemmebagte småkager i fin emballage – tjae, det er lidt svært når målgruppen er så stor, men du finder helt sikkert på noget godt :)

 • Friisbee, yoyo, et lille spil, spillekort, ja, mange former for legetøj der kan bruges af folk i alle alder.

 • Eva:

  Hvad med grydelapper? Så kan vinderen få syet sit forbogstav på bagefter. Og børn elsker jo at bage, men ikke at brænde fingrene:)

 • Helle Kejlstrup:

  Hej

  En pude måske

 • unikarina:

  Dejligt med gode forslag til gaven… fortsæt endeligt.

  Ellen: Sikke en god idé at give dig selv en blogtræf-tur. Jeg håber at du en rigtig dejlig dag – og du kan bruge hvad der gemmer sig i Goodie bagen!

Skriv en kommentar

Kreativitet af...
Karina, som holder utrolig meget af at være kreativ. Jeg ønsker at dele mine kreativiteter med dig - og jeg håber, at du vil blive inspireret...

unikarina

Læs evt. mere under "Om".
Jeg er utrolig glad for, at du kiggede forbi - kom endelig igen...
Kontakt mig…
Skriv gerne en kommentar eller hilsen...
unikarina
Copyright © 2009 – 2020
Alle tekster, illustrationer og billeder er mine, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes uden min skriftlige tilladelse.
Få en mail med nye indlæg...
Sociale medier…
Enkel nøglering i læder…
Farve garn med avocado…
Pinde til theposer…
Skål i selvtørrende ler…
Hold kaffen varm…
Strik gennem tiden…

Jeg har strikket gennem flere år. Herunder kan du se de seneste år. Resten finder du i øverste fane under “Strik gennem tiden”.

Strik 2019…
Strik 2018…
Strik 2017…
Strik 2016…
Strik 2015…
Bag svampet squashkage…
Bag nogle skønne boller…
Bag lækre gulerodsmuffins…
Reklamefri…
unikarina
unikarina strikker også her…
unikarina

Jeg strikker sammen med mange andre strikke- og hækleglade fra hele verden...
Blogprisen 2016…
mini_mba

unikarina.dk blev nr. 3 i kategorien "Håndværk og Kreativitet". Tak for din stemme.
Blogprisen 2015…


Afstemningen er slut